Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Kampen taxi

Taxi Kampen

Reis met onze Kampen taxi naar je bestemming! Onze chauffeurs staan klaar om je van of naar Kampen te vervoeren. In heel Nederland te boeken!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Kampen

Taxi Kampen - sneleentaxi.nl

Zoek je een betrouwbare en goede taxi in Kampen of omgeving? Taxi Service Kampen staat graag voor je klaar. Ons taxibedrijf in Kampen biedt vervoer voor al jouw wensen. Onze ervaren en lokaal bekende chauffeurs verzorgen comfortabel vervoer van deur tot deur. Ook zakelijke ritten en groepsvervoer behoren tot de mogelijkheden van Taxi Kampen. Je wordt met een luxe taxi of ruim taxibusje opgehaald en naar jouw bestemming gebracht. Vervoer is mogelijk naar alle bestemmingen, ook naar Schiphol of Groningen Airport, een attractiepark of treinstation. Boek nu online.

Kampen taxi

Ontdek de omgeving met Taxicentrale Kampen

Kampen is een gemeente in Overijssel met circa 51 duizend inwoners. Het sfeervolle stadje Kampen en de plaats IJsselmuiden zijn de grootste plaatsen in de gemeente. Zwolle ligt vlakbij, maar ook Lelystad en attractiepark Walibi Holland liggen onder handbereik. De stad Kampen heeft een rijke historie als Hanzestad langs de rivier de IJssel. Al in de middeleeuwen was Kampen een belangrijke stad. Bezienswaardigheden uit deze tijd zijn nog steeds zichtbaar in de stad. Bel Taxi Kampen voor vervoer naar het Stedelijk Museum, onze vriendelijke en betrouwbare chauffeur brengt je meteen. Ook voor een avondje uit naar de gezellige binnenstad van Kampen is Taxi Service Kampen de ideale oplossing. Geen parkeerplek zoeken en ontspannen genieten. Lage tarieven. Lokale chauffeurs.

Taxicentrale Kampen

Sneleentaxi staat voor kwaliteit

De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in Kampen levert kwaliteit tegen scherpe prijzen. Boek bij de taxicentrale in Kampen voor een taxirit. Reserveren van een rit is ook mogelijk, zo ben je zeker van de service van Taxi Kampen op het door jou gewenste tijdstip. Onze medewerkers staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor je klaar. Betrouwbare en vriendelijke chauffeurs. Taxi of taxibus Kampen nodig? Boek nu online via sneleentaxi.nl

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9