Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Steenwijk taxi

Taxi Steenwijk

Steenwijk taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Steenwijk en omgeving. Bestel je taxi van en naar Steenwijk online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Steenwijk

Taxi Steenwijk - sneleentaxi.nl

Heeft u een taxi nodig in Steenwijk of omgeving? Neem dan contact op met Taxi Steenwijk. De lokale chauffeur komt u ophalen op het door uw gewenste moment. Ook wanneer u ’s avonds laat onverwachts ergens naar toe gebracht moet worden, is de taxidienst in Steenwijk uw ideale partner. Een van onze betrouwbare chauffeurs komt zo snel mogelijk naar u toe. Zeven dagen per week. Weet u al wat langer van te voren dat u taxivervoer nodig heeft, maak dan een reservering bij Taxi Steenwijk. Het is ook mogelijk een of meerdere taxibusjes te reserveren voor als u met een grote groep vervoerd wilt worden. De taxiservice in Steenwijk is gespecialiseerd in groepsvervoer. Bel ons nu. Lokale chauffeur komt direct.

Steenwijk taxi

Taxi Steenwijk voor al uw vervoer in Steenwijkerland

Steenwijk is een stad in de provincie Overijssel en onderdeel van de gemeente Steenwijkerland. Er wonen iets meer dan achttienduizend mensen. Het is in Steenwijk nog goed te merken dat dit vroeger een vestingstad was. Tijdens een wandeling door de stad zijn er grachten en oude stadswallen te zien. Daarnaast is er nog een oude smederij te bezichtigen en uiteraard diverse kerken. Wilt u naar een bepaalde locatie in Steenwijk en zit u omhoog met vervoer? Bel naar Taxi Steenwijk en we halen u op. Misschien bent u van plan om een kijkje te nemen bij het stedelijk museum van Steenwijk? Bel ons nu. Ook als u vanuit de regio Steenwijk naar een andere plaats wilt worden gebracht, is de taxidienst in Steenwijk er voor u. We kunnen u overal in de gemeente Steenwijkerland komen halen en brengen u naar iedere gewenste bestemming.

Taxicentrale Steenwijk

Taxi Steenwijk staat voor kwaliteit

Als u een taxirit regelt bij Taxi Steenwijk mag u er vanuit gaan dat u op comfortabele wijze vervoerd wordt. Onze chauffeurs zijn zeer klantvriendelijk en staan altijd met een glimlach voor u klaar. Dus heeft u voor vandaag, morgen of volgende week vervoer nodig? Neem contact op met Taxi Steenwijk en wij zijn er op de afgesproken tijd en plaats. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Bel ons nu.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9