Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Enschede taxi

Taxi Enschede

Regel je Enschede taxi bij sneleentaxi! Wij regelen je vervoer van en naar Enschede. Vanuit heel Nederland te bestellen.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Enschede

Taxi Enschede - sneleentaxi.nl

Als je op zoek bent naar betrouwbaar, snel en comfortabel vervoer in de regio Enschede, dan ben je hier aan het juiste adres. Taxi Enschede biedt je namelijk dé oplossing als je snel van de ene naar de andere plek wilt komen in en rond Enschede. Wil je bijvoorbeeld 's morgens naar het station, heb je 's middags vervoer nodig naar de stad of wil je een taxi bestellen voor later op de avond? De chauffeurs van Taxi Enschede komen je graag halen om je zo snel mogelijk naar jouw bestemming te brengen. De taxicentrale Enschede staat dag en nacht, zeven dagen per week tot jouw beschikking. Taxi Enschede, daar kan je van op aan.

Enschede taxi

Taxicentrale Enschede, betrouwbare taxiservice in Enschede

Enschede ligt in de regio Twente en is de grootste stad van Overijssel. Het is een echte studentenstad, maar er zijn ook een hoop andere dingen te beleven. Wil je bijvoorbeeld naar een voetbalwedstrijd van FC Twente in de Grolsch Veste of naar een van de vele festivals? Taxi Enschede verzorgt graag jouw vervoer. Ook voor korte ritjes naar de stad, lange ritten naar een vliegveld of een andere stad of nachtelijk uitgaansvervoer is de taxidienst in Enschede jouw ideale taxi-partner.

Taxicentrale Enschede

Speciale wensen? Geen probleem voor sneleentaxi

Boek dus nu bij Taxi Enschede om jouw taxi te bestellen. Je weet dan zeker dat je zal worden opgehaald door een ervaren chauffeur met kennis van de regio. Als je speciale wensen hebt, geef deze dan door tijdens de boeking en het wordt voor je in orde gemaakt. Misschien wil je wel een taxibusje of meerdere taxi's in een keer bestellen? Laat simpelweg jouw wensen weten en het komt in orde. Taxi Enschede is er voor je.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9