Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Deventer taxi

Taxi Deventer

Taxi Deventer nodig? Wij rijden zowel vanaf als naar Deventer. Regel je taxi eenvoudig bij ons online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Deventer

Taxi Deventer - sneleentaxi.nl

Ben je op zoek naar een taxi in Deventer? Zoek niet verder. Taxi Deventer is 70% goedkoper dan de meterprijs. Door slimme technologie zorgen we ervoor dat de ritten efficiënt worden ingepland. Hierdoor worden er minder loze kilometers gereden en is er minder CO2-uitstoot. Deventer is volgens sommigen een van de mooiste steden van Nederland. Om hier alles te kunnen zien, heb je vervoer nodig. En wat is er nu een efficiënter vervoersmiddel dan een taxi, waarmee je eenvoudig en snel de mooiste plekjes van de stad kunt ontdekken? Je bestelt een taxi of taxibus eenvoudig via sneleentaxi.nl, een vriendelijke chauffeur staat op het gewenste moment voor je klaar. Taxi Deventer is zeven dagen per week bereikbaar. Op onze website sneleentaxi.nl kun je je jouw boeking compleet maken. Bij Taxi Deventer neem je je bagage kosteloos mee en ben je verzekerd van een privé taxi. Alle vervoerders die zijn aangesloten bij sneleentaxi hebben van tevoren een screening gehad. Je kunt er vanuit gaan dat je wordt opgehaald door een betrouwbare vervoerder Bestel nu je taxi. Wij komen er aan wanneer jij het wilt.

Deventer taxi

Taxi Deventer: hét vervoersmiddel in Deventer

Deventer is een van de oudste steden van Nederland, wat te zien valt aan de vele oude gebouwen die de stad domineren. Zo heeft Deventer het oudste stenen huis én de oudste wetenschappelijke bibliotheek van het land. Volgens een hoop mensen is het ook een van de mooiste steden, en daar valt wat voor te zeggen. De stad is met haar vele bezienswaardigheden historisch gezien vertegenwoordigd, maar doet met de beroemde Deventer-koek ook op culinair gebied een flinke duit in het zakje. En dan hebben we het nog niet eens over het sportieve vlak gehad: met de aanwezigheid van Go Ahead Eagles heeft Deventer een van de meest traditionele Nederlandse voetbalclubs in huis. Je snapt: er valt veel te zien. Bij taxicentrale Deventer is het ook mogelijk om tussenstops toe te voegen, zodat je onderweg je vrienden op kunt halen. Via onze website sneleentaxi.nl boek je eenvoudig een taxi in Deventer. Na het boeken ontvang je een definitieve bevestiging met de gegevens van de taxi in Deventer. Mocht je je rit nog willen wijzigen kun je dit doen via je account op sneleentaxi.nl. Daarom is het bestellen van een Deventer taxi ook zo'n aanrader: op die manier reis je snel van A naar B zonder onderbrekingen en zonder oponthoud.

Taxicentrale Deventer

Er is veel mogelijk bij Taxicentrale Deventer

Taxi Deventer bestel je natuurlijk via sneleentaxi.nl. Met een snelle bestelling staat de taxi wanneer je het wenst voor je neus, klaar om je overal naartoe te vervoeren. Heb je niet binnen 24 uur een taxi nodig, maar pas op een later moment? Ook dat is geen probleem. Taxi Deventer bestellen kan ook voor de volgende dag - of voor een nog later moment. Specifieke wensen zijn eveneens geen probleem: geef ze gerust aan ons door. Taxi Deventer heeft tevens grotere busjes beschikbaar voor grotere groepen reizigers. Je betaalt je taxi vooraf online in je vertrouwde bankomgeving. We helpen je graag tijdens het voldoen aan al uw wensen. Taxi Deventer: Lage tarieven. Snel ter plaatse. Betrouwbare chauffeurs. Bestel nu.

Informatie over Deventer


Inwoners: 99.577
Gemeente: Deventer
Provincie: Overijssel
Station(s) van Deventer:Deventer, Deventer Colmschate
Bekende wijken: Spikvoorde, Spijkvoorderhout, Spijkvoorderenk, Het Fetlaer, Op Den Haar, Het Jeurlink, Graveland, Steinvoorde
Evenementen: Deventer op Stelten, de Deventer Boekenmarkt (de grootste van Europa), het Dickens Festijn, Goede Vrijdagmarkt, de Deventer Zomerkermis, Film op de Brink
Populaire bezienswaardigheden:
• Museum MORE
• Lebuïnuskerk
• Bussloo
• Speelgoedmuseum Deventer
• Museum De Waag
• Sint-Nicolaaskerk
• Brink

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9