Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Borne taxi

Taxi Borne

Borne taxi gezocht? Wij verzorgen jouw taxirit van of naar Borne! Boek je scherp geprijsde taxirit eenvoudig online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Borne

Taxi Borne - sneleentaxi.nl

Is jouw auto kapot gegaan of wil je er graag tussenuit maar heb je geen auto? Dan is het regelen van een taxi natuurlijk een logische keuze. Zeker wanneer je de keuze maakt voor Taxi Borne. Wij weten alles van kwalitatief taxivervoer en brengen je naar elke bestemming in Nederland. Onze taxi pikt je thuis op voor een gezellig avondje uit of romantisch diner in bijvoorbeeld Restaurant Eetkamer. Taxi of taxibus Borne nodig? Bestel nu online.

Borne taxi

Sneleentaxi is er voor iedereen

Borne is een schitterende forenzengemeente in de streek Twente. Dit Overijsselse dorp heeft voor iedereen wel iets te bieden. In Borne wonen ruim 22 duizend inwoners. Voor een gezellig avondje uit kun je in Borne altijd goed terecht. Juist daarom is het slim om een beroep te doen op Taxi Borne. Ook als je met de taxi naar Hengelo wilt ben je bij sneleentaxi aan het juiste adres. Je bent dan altijd verzekerd van veilig taxivervoer tegen een scherpe prijs. Taxi Borne heeft tevens taxibusjes tot haar beschikking als je voor meerdere personen vervoer zoekt.

Taxicentrale Borne

Ontdek de mogelijkheden van Taxicentrale Borne

Wil je een beroep doen op onze taxiservice? Je kiest dan voor betrouwbare chauffeurs die graag voor je klaar staan. Zo hoef je je geen zorgen te maken over hoe je van A naar B komt. Bovendien geniet je bij ons van nog veel meer voordelen. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Schroom niet om online te boeken bij Taxi Borne voor een prettige en comfortabele taxirit.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9