Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Hengelo taxi

Taxi Hengelo

Taxi naar Hengelo nodig? Bij ons bestel je voor een scherp tarief een taxi van en naar iedere locatie in Nederland. Bereken vooraf onze ritprijs!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Hengelo

Taxi Hengelo - sneleentaxi.nl

Hengelo is een ontspannen stad in de provincie Overijssel en de landstreek Twente, waar de taxi het ideale vervoermiddel is. Een comfortabele auto van Taxi Hengelo vervoert je in no time naar elke plek waar je heen wilt en kan je ook overal ophalen. Misschien moet je naar de bekende Hogeschool TIO of heb je een evenement in het Schouwburg Hengelo. Wat is een betere manier om er te komen dan in een van de comfortabel taxi's? Een taxi terug na een avondje uit kan natuurlijk ook, onze taxi's zijn 24 uur per dag voor je beschikbaar. Lage tarieven. Lokale chauffeurs. Boek nu online.

Hengelo taxi

Ontdek Hengelo en omgeving met sneleentaxi

Hengelo wordt ook wel de metaalstad genoemd, naar de industrie die er in de 19e eeuw zijn intrede deed. De bekendste fabriek is die van Stork. Over de geschiedenis van het stadje is veel te zien in het museum Hengelo. Een bezoek is snel geregeld dankzij onze betrouwbare, ervaren chauffeurs. Ook het centrum is de moeite waard. Laat je bijvoorbeeld met Taxi Hengelo naar het stadhuis rijden en bewonder deze bouwstijl met zijn Italiaanse én Scandinavische invloeden. Als je dan toch in het centrum bent, kan je meteen genieten van de leuke winkels en restaurants en de overdekte winkelpassage De Brink. Taxi Hengelo staat na afloop weer voor je klaar.

Taxicentrale Hengelo

Taxicentrale Hengelo, altijd en overal tot jouw dienst

Hengelo omvat ook de kernen en Oele, die ook punctueel bediend worden door Taxi Hengelo. Dit zijn mooie stukjes Twente waar toeristen graag overnachten. Onze betrouwbare chauffeurs brengen er je met plezier heen en halen je ook weer op. Ga je een dagje erop uit naar Enschede? Dan kun je bij ons goedkoop een taxi naar Enschede bestellen. Bij sneleentaxi kan je reserveren voor een later moment. Moet je vanavond met de trein mee, dan kan je al van tevoren jouw taxi naar het station bespreken. Boek nu online en ontdek de service van Taxi Hengelo.

Informatie over Hengelo


Inwoners: 80.683
Gemeente: Hengelo
Provincie: Overijssel
Station(s) van Hengelo: Station Hengelo, Station Hengelo Oost, station Hengelo Gezondheidspark
Bekende wijken: De Bovenhoek, de Schothorsthoek, de Bartelinkshoek, de Tijertshoek, de Sogtoenhoek, de Bruninkshoek, de Middelhoek, de Molendijkhoek, de Weijinkshoek, Groot Driene, Berflo Es, Wilderinkshoek, Woolde, Slangenbeek
Evenementen: Onze Nacht van Hengelo, Heerlijk Hengelo, Amusing Hengelo, de boekenmark Tuindorp, de Warenmarkt
Populaire bezienswaardigheden:
• Twickel
• Attractiepark de Waarbeek
• Oyfo Techniekmuseum
• Zoutmuseum Delden
• Spoorfietsen Hengelo - Twekkelo
• Museum No Hero
• Landgoed Lonnekermeer

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9