Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Assen taxi

Taxi Assen

Bestel je Assen taxi bij dé online taxicentrale van Nederland. Boek vooraf je taxi van of naar Assen en profiteer van onze scherpe online tarieven!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Assen

Taxi Assen - sneleentaxi.nl

Je kent de situatie ongetwijfeld: ben je net op weg naar jouw werk, of juist naar huis: scheidt de auto er om onverklaarbare redenen mee uit. In dat geval ben je gebaat bij een vervoersmiddel dat op dat moment wél betrouwbaar is: ten slotte heb je al genoeg vertraging opgelopen. Snel op jouw bestemming zijn? Neem dan de taxi. Met Taxi Assen ben je snel thuis of op het werk. Taxi Assen staat iedere dag van de week voor je klaar, van 's morgens vroeg tot 's avonds laat.

Assen taxi

Taxicentrale Assen is er voor iedereen

Assen is de hoofdstad van de provincie Drenthe en telt een indrukwekkend inwonersaantal van 67 duizend mensen. Geen wonder dat het vervoer er vaak druk is en de bussen uitpuilen van de mensen. Wil je snel bij een van de gebouwen, monumenten of musea zijn zonder oncomfortabel te reizen? Of ga je naar een spannende motorrace op het circuit van Assen? Probeer dan eens een taxi! Op die manier word je zo snel mogelijk van A naar B gebracht, of het nu gaat om een toeristische trekpleister in de binnenstad of jouw werk in een Assense buitenwijk. Taxi Assen is een vervoersmiddel voor iedereen. Boek nu voor een taxi en je bent verzekerd van snel, betrouwbaar en comfortabel vervoer.

Taxicentrale Assen

Sneleentaxi, op ieder moment van de dag

Taxi Assen zorgt ervoor dat er direct een taxi voor u klaar staat, of u ons nu 's ochtends vroeg of 's avonds laat bestelt. Wanneer en waarvandaan u ook boekt: er komt altijd een ervaren en betrouwbare chauffeur met veel kennis over de snelste routes in en rond Assen. Wil je bijvoorbeeld met de taxi naar Groningen? Bestel nu en u wordt direct geholpen. Heb je de taxi pas morgen nodig? Ook dat is absoluut geen probleem. Taxi Assen voldoet graag aan al uw persoonlijke wensen. De chauffeurs van Taxi Assen staan met alle plezier voor u klaar. Bestel nu een taxi in Assen via sneleentaxi.nl.

Informatie over Assen


Inwoners: 67.963
Gemeente: Assen
Provincie: Drenthe
Station(s) van Assen: Station Assen
Bekende wijken: Lariks, Noorderpark, Pittelo, Assen-West, Peelo, Marsdijk, Kloosterveen
Evenementen: Internationaal Filmfestival Assen, TT Assen, Bevrijdingsfestival Drenthe, Asser Bluesdagen, WK Superbike, Art Explosion, Preuvenement, Kunst aan de Vaart, Gamma Racing Day, Truckstar Festival
Populaire bezienswaardigheden:
• Overcingel
• Drents Museum
• Witte huis
• Huis van bewaring
• Jozefkerk
• Stoottroepenmuseum
• DeFKa

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9