Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Hoogeveen taxi

Taxi Hoogeveen

Regel je taxi naar Hoogeveen op sneleentaxi.nl! Vanuit heel Nederland vervoeren wij van en naar Hoogeveen in Drenthe. Vooraf inzicht in je ritprijs, geen verrassing achteraf.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Hoogeveen

Boek je taxi in Hoogeveen online

Zoekt je een goedkope taxi in de gemeente Hoogeveen? De bij sneleentaxi.nl aangesloten centrale in de regio Hoogeveen staat graag voor je klaar. Heb je vervoer nodig van of naar een zakelijke afspraak, een attractiepark of een hotel? Boek bij Taxi Hoogeveen en wij sturen zo een taxi op het jouw gewenste moment. Taxi Hoogeveen is er voor iedereen. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Boek nu online.

Hoogeveen taxi

Reis naar je bestemming met onze Hoogeveen taxi

De Drentse gemeente Hoogeveen heeft 55 duizend inwoners, waarvan de meeste in de hoofdplaats en naamgever Hoogeveen wonen. Andere kernen in de gemeente zijn onder meer Hollandscheveld, Elim en Noordscheschut. Onze vriendelijke chauffeurs kunnen je in al deze kernen komen ophalen en brengen je vervolgens naar welke bestemming je ook wenst. Heb je vervoer nodig naar het treinstation van Hoogeveen, ga je een dagje naar Assen of heb je een afspraak in Groningen? Boek bij Taxi Hoogeveen en wij verwerken jouw aanvraag direct. Ook vervoer naar Schiphol is mogelijk. Onze taxicentrale in Hoogeveen denkt graag met je mee.

Taxicentrale Hoogeveen

Ervaar het gemak van sneleentaxi

Boek dus bij Taxi Hoogeveen, geef jouw wensen door en wij maken het voor je in orde. Je kan een taxi voor jezelf bestellen, maar ook groepsvervoer is mogelijk bij ons. Wij hebben namelijk speciale taxibusjes beschikbaar. Ga je met een groep vrienden, collega's of familie op pad? Informeer naar de beschikbaarheid van onze taxibusjes en wij vervoeren jullie met z'n allen in één keer. Geniet van het comfort en gemak van een rit in een van onze taxi-wagens of taxibusjes. Taxi Hoogeveen maakt het mogelijk. Al onze chauffeurs hebben jarenlange ervaring in de regio en rijden altijd via de snelste routes. Taxi of taxibus Hoogeveen nodig? Boek nu via sneleentaxi.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9