Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Borger taxi

Taxi Borger

Bij Taxicentrale Borger ben je voor al je vervoerswensen aan het juiste adres. Met onze Borger taxi reis je voordelig van en naar iedere locatie in Nederland.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Borger

Taxi Borger - sneleentaxi.nl

Bent je op zoek naar een taxi in Borger? Wij helpen je graag met al jouw vervoerswensen. Taxi Borger biedt hoogstaand taxivervoer voor een goede prijs. Wij zijn bereikbaar op het moment dat jij ons nodig hebt. Bestel direct een taxi. Geef jouw wensen door en we maken het voor jou in orde. Lage tarieven. Fijne chauffeurs.

Borger taxi

Sneleentaxi staat voor je klaar

Borger is onderdeel van de Drentse gemeente Borger-Odoorn en een van de grootste plaatsen in deze gemeente. Met de taxi ben je vanuit Borger snel in een van de andere plaatsen van Borger-Odoorn. Wil je bijvoorbeeld naar Exloo of Valthermond? Boek bij Taxi Borger en wij komen naar je toe wanneer jij ons nodig hebt. Liever naar Emmen, Coevorden of Assen? Onze chauffeurs brengen je graag. Het maakt ons niet uit of je ons nodig heeft voor een korte of een lange rit. Wil je naar Schiphol? Ook een schipholtaxi bestel je voordelig bij sneleentaxi. Het is dan wel handig om tijdig te reserveren, zodat wij jouw rit kunnen inplannen.

Taxicentrale Borger

Taxibusjes bij Taxicentrale Borger

Bij Taxi Borger denken wij graag met je mee. Zo hebben wij speciale taxibusjes beschikbaar voor grotere groepen. Ga je stappen in Emmen, Assen of zelfs Groningen? Wij zijn gespecialiseerd in uitgaansvervoer en brengen je graag naar de leukste uitgaansgelegenheden. Uiteraard halen wij je achteraf ook weer op. Onze taxi's rijden overal in de omgeving van Borger. De chauffeurs van Taxi Borger rijden altijd via de snelste routes. Geen navigatie- of parkeerproblemen voor jou! Wij zien je graag in één van onze taxi's. Boek nu online.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9