Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Roden taxi

Taxi Roden

Taxi in Roden nodig? Bij sneleentaxi is het mogelijk om vanuit heel Nederland een taxi van of naar Roden te boeken. Regel je taxi vooraf bij ons online, altijd scherp geprijsd!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Roden

Taxi Roden - sneleentaxi.nl

Zoek je een taxi in Roden of een andere plaats in de gemeente Noordenveld? Zoek niet langer, maar boek bij de taxicentrale in Roden. Wij staan 24 uur per dag voor je klaar om je te helpen met jouw vervoer. Taxi Roden is klantvriendelijk, betrouwbaar en goedkoop. Ideaal voor stapverkeer, zakelijke afspraken of restaurantbezoek. Wanneer je bij ons boekt, sturen wij een taxi op het moment dat jij hem nodig hebt. Vriendelijke chauffeurs en lage tarieven onze specialiteit. Onze taxicentrale in de regio Roden is nu te bestellen op sneleentaxi.nl.

Roden taxi

Taxicentrale Roden, overal in de gemeente Noordenveld

Roden ligt in het noorden van de provincie Drenthe en heeft zo'n vijftienduizend inwoners. Het is sinds 1998 onderdeel van de gemeente Noordenveld. Behalve Roden liggen er nog een heleboel andere dorpen in Noordenveld, waar Taxi Roden je uiteraard ook kan komen ophalen. Zoek je bijvoorbeeld een taxi in Alteveer, Langelo of Nietap? Ook naar bijvoorbeeld Groningen, waar wij ook Taxicentrale Groningen hebben, vervoeren wij vele klanten. Boek online en geef jouw wensen door. Onze chauffeurs weten exact de weg. Je kan door ons overal naartoe gebracht worden. Wil je naar een treinstation, luchthaven of attractiepark? Met een chauffeur van taxicentrale Roden achter het stuur ben je verzekerd van een veilige en directe rit.

Taxicentrale Roden

Sneleentaxi voor al jouw reserveringen

Bij sneleentaxi reserveer je jouw rit van te voren. Zo ben je verzekerd van jouw vervoer en begin je met een gerust gevoel aan je reis. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar. Ga je met een grotere groep op stap, vraag dan naar onze speciale taxibusjes. Taxi Roden denkt graag met je mee. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Boek jouw taxi nu online via sneleentaxi.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9