Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Coevorden taxi

Taxi Coevorden

Bestel een Coevorden taxi voordelig online. Bij sneleentaxi is het mogelijk om overal in Nederland een taxi van of naar Coevorden te boeken. Altijd scherp geprijsd!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Coevorden

Taxi Coevorden - sneleentaxi.nl

Als je een taxi in de regio Coevorden nodig hebt, dan zit je hier goed. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in Coevorden levert hoogstaand taxivervoer voor een gunstige prijs. Heb je overdag een zakelijke afspraak, 's avonds een etentje of wil je 's nachts na het stappen in Emmen naar huis gebracht worden? Wij staan altijd en om welke reden dan ook voor je klaar. Je kan bij ons een taxi bestellen als je in jouw eentje of met een paar mensen op pad gaat, maar ook groepen van meer dan vier personen zijn welkom bij ons. Daar hebben wij namelijk speciale taxibusjes voor beschikbaar. Taxi of taxibus Coevorden nodig? Bestel nu via sneleentaxi.nl.

Coevorden taxi

Taxicentrale Coevorden, overal in de gemeente Coevorden

Coevorden ligt in het zuidoosten van de provincie Drenthe en heeft 35 duizend inwoners. Behalve hoofdplaats en naamgever Coevorden liggen nog veel meer dorpen in de gemeente. De grootste hiervan zijn Dalen, Sleen en Schoonoord. Uiteraard is onze taxidienst in alle dorpen van Coevorden beschikbaar. Taxi Dalen nodig, bijvoorbeeld om naar het centrum van Coevorden te gaan? Wij komen je graag halen. Onze chauffeurs zijn zowel voor korte als voor lange ritten beschikbaar. Zo kan je bij ons ook een taxi reserveren om naar bijvoorbeeld Groningen, Hoogeveen of zelfs Schiphol te reizen. Boek bij sneleentaxi en geef jouw wensen door en wij maken het voor je in orde.

Taxicentrale Coevorden

Sneleentaxi heeft ook taxibusjes

Taxi Coevorden is 24 uur per dag bereikbaar. Wij bieden standaard taxivervoer, maar zijn tevens gespecialiseerd in groeps- en luxe vervoer. Wil je in stijl gebracht worden naar jouw locatie. Dit is absoluut mogelijk. Boek bij Taxi Coevorden en wij sturen een luxe auto met chauffeur in pak jouw kant op. Onze taxi's worden altijd bestuurd door ervaren chauffeurs met kennis van de regio. Als je dat wenst, kunnen zij je wat meer vertellen over Coevorden en omgeving. Wij helpen je graag om de mooiste plekjes van de regio te ontdekken. Fijne chauffeurs. Snel ter plaatse. Boek nu online.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9