Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Meppel taxi

Taxi Meppel

Reis met onze Meppel taxi onbezorgd naar je bestemming. Je boekt je taxi eenvoudig online bij sneleentaxi. In heel Nederland boek je een privé-taxi van of naar Meppel.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Meppel

Taxi Meppel - sneleentaxi.nl

Ga je gezellig een avondje naar de film of naar de schouwburg en wil je na afloop niet worden verrast door dure parkeerkosten, maar door een vriendelijke chauffeur die je komt ophalen en je thuis voor de deur weer zal afzetten? Taxi Meppel kan het voor je regelen. Onze chauffeurs weten overal de weg in Meppel en omstreken en brengen je zo snel mogelijk naar elke bestemming. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs.

Meppel taxi

Taxicentrale Meppel, ook na een gezellige culinaire avond

Meppel is de kleinste gemeente van de provincie Drenthe. Behalve de stad Meppel liggen ook de dorpen Kolderveen, Nijeveen en Rogat in de gemeente. Meppel heeft een rijk handelsverleden en was in de zestiende eeuw een belangrijke doorvoerhaven vanwege de turfafgravingen in Noord-Nederland in die tijd. In het centrum van de stad bevinden zich vele grachten. In juni vindt in Meppel jaarlijks het driedaagse Grachtenfestival plaats, waarbij er allerlei activiteiten op en rond het water plaatsvinden, je historische schepen in de grachten kunt aantreffen en er een grote braderie georganiseerd wordt. Taxi Meppel haalt je aan het einde van zo'n gezellige dag graag op om je weer veilig naar huis te vervoeren. In juli wordt Meppel Culinair georganiseerd en kan je genieten van twee dagen lang lekker eten en drinken begeleid door sfeervolle muziek en entertainment. Ook dan staat de Meppelse taxicentrale voor je gereed voor als je misschien iets teveel gedronken hebt en/of geen zin hebt om naar huis te lopen.

Taxicentrale Meppel

Sneleentaxi staat graag voor je klaar

Wanneer je graag met een groter gezelschap een bezoekje zou willen gaan brengen aan het nabijgelegen Giethoorn, dan heeft Taxi Meppel ook taxibusjes voor je beschikbaar. Als je van tevoren reserveert, dan kunnen wij rekening houden met al jouw wensen. Of je nu 's ochtends vroeg of 's avonds laat opgehaald wilt worden, wij regelen het voor je. Zeven dagen per week zijn wij beschikbaar voor al jouw wensen. Fijne chauffeurs. Lage tarieven.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9