Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Havelte taxi

Taxi Havelte

Taxi in Havelte gezocht? Onze vervoerders van Havelte taxi staan klaar om je te helpen! Vanuit heel Nederland boek je bij ons zowel taxiritten van als naar Havelte!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Havelte

Taxi Havelte - sneleentaxi.nl

Als je vervoer zoekt in Havelte of omgeving, dan zit je hier goed. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in de gemeente Westerveld staat graag voor je klaar. Onze vriendelijke chauffeurs kunnen je overal in Westerveld komen ophalen. Taxi HavelteTaxi Dwingeloo of Taxi Diever nodig? Boek nu online. Wij zijn van 's morgens vroeg tot 's avonds laat beschikbaar voor al jouw aanvragen. Ook taxibusjes beschikbaar. Bestel jouw taxi nu online.

Havelte taxi

Taxicentrale Havelte, overal in de gemeente Westerveld

Havelte is onderdeel van de gemeente Westerveld, die verder onder meer Diever, Dwingeloo, Vledder en Uffelte herbergt. Ook zijn er nog een hele hoop kleinere kernen in Westerveld. Taxi Havelte levert taxivervoer in al deze kernen. Wil je bijvoorbeeld worden opgehaald in Vledder of Uffelte? Boek bij onze centrale en wij sturen een chauffeur op het gewenste moment. Je kan vervolgens gebracht worden naar waar je wilt. Heb je een zakelijke afspraak, ga je winkelen in Hoogeveen of moet je 's morgens vroeg naar het vliegveld gebracht worden? Onze lokale chauffeurs staan altijd met een glimlach en op het afgesproken tijdstip voor je klaar. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs.

Taxicentrale Havelte

Sneleentaxi heeft ook taxibusjes

Boek dus bij Taxi Havelte en bestel jouw taxi. Zoek je vervoer voor een grote groep personen, vraag dan naar onze taxibusjes. Ideaal voor bijvoorbeeld familie-uitjes of als je met een groep vrienden gaat stappen. Uiteraard halen wij je achteraf ook weer op. Wil je met reizen in meer luxe en comfort? Ook dat is mogelijk bij onze taxicentrale in de gemeente Westerveld. Geef jouw wensen door tijdens de boeking en wij maken het voor je in orde. Wij denken graag met je mee. Boek nu online via sneleentaxi.nl.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9