Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Baarn taxi

Taxi Baarn

Een Baarn taxi bestel je eenvoudig online bij sneleentaxi! Voor een scherp tarief boek je vanuit heel Nederland een taxi van of naar Baarn.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Baarn

Taxi Baarn - sneleentaxi.nl

Taxi Baarn is jouw ideale partner in de regio Baarn. Heeft jouw partner 's ochtends de auto mee of wil je 's avonds ergens worden opgehaald? Dan - en om honderden andere redenen - is Taxi Baarn er voor jou. De taxiservice in Baarn staat zeven dagen per week, 24 uur per dag voor je klaar. Taxi Baarn is nu op sneleentaxi.nl te bestellen. Boek nu online

Baarn taxi

Taxicentrale Baarn is er voor iedereen

Baarn is een gemeente in de provincie Utrecht die behalve de stad Baarn ook nog de plaatsen Eembrugge en Lage Vuursche herbergt. Baarn is een oude stad en geniet vooral bekendheid vanwege de aanwezigheid van enkele koninklijke onderkomens: Paleis Soestdijk en Kasteel Drakensteyn. In Paleis Soestdijk woonden Prinses Juliana en Prins Bernhard vanaf 1937 tot hun dood, terwijl Prinses Beatrix sinds 2014 (weer) in Kasteel Drakensteyn woont. Taxi Baarn kan je natuurlijk niet zomaar afzetten op de oprijlaan van deze imposante gebouwen, maar kan je wel zo dichtbij mogelijk brengen zodat je enkele mooie foto's kan nemen. Ook leden van het Koninklijk Huis zijn bij deze uitgenodigd voor een taxiritje. Een andere leuke activiteit in de gemeente Baarn is om te gaan midgetgolfen in Lage Vuursche. Ook hier kan je uitstekend met Taxi Baarn heen.

Taxicentrale Baarn

Snel en betrouwbaar, dat is sneleentaxi

Taxi Baarn is een uitermate betrouwbare taxiservice. Als je boekt zal er altijd een taxichauffeur op de door jou gewenste locatie komen, om je vervolgens te brengen naar waar je maar wilt. Het is uiteraard mogelijk om in jouw eentje met de taxi te gaan, maar ook bijvoorbeeld een taxibusje voor zes personen is een optie met deze taxiservice. Taxi Baarn is jouw ideale partner in de regio en nu op sneleentaxi.nl te bestellen. Boek nu online.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9