Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Bilthoven taxi

Taxi Bilthoven

Met een Bilthoven taxi van sneleentaxi reis je voordelig naar iedere bestemming in Nederland. Bestel je taxi van of naar Bilthoven eenvoudig online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Bilthoven

Taxi Bilthoven - sneleentaxi.nl

Bent je op zoek naar snel, comfortabel en betrouwbaar vervoer in Bilthoven? Op sneleentaxi.nl kun je nu zeer eenvoudig bij Taxi Bilthoven bestellen. Boek nu online. Lokale chauffeur komt op het moment dat jij hem nodig hebt. Ga je 's middags winkelen in de stad of heb je 's avonds een feestje? Taxi Bilthoven biedt de oplossing. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Bestel nu online een taxi.

Bilthoven taxi

Taxicentrale Bilthoven kent de regio

Bilthoven is onderdeel van de gemeente De Bilt en ligt onder de rook van Utrecht. Toch heeft het een frisse, eigen identiteit en staat Bilthoven bekend als gezellig voor jong en oud. Er wonen ruim twintigduizend mensen in Bilthoven. Zoek je een taxi om snel van de ene naar de andere plek in Bilthoven te komen, omdat je bijvoorbeeld een bloemetje wilt halen bij de bekende bloemenzaak Bloemsierkunst Haasjes? Taxi Bilthoven is het antwoord. En misschien wil je wel een langere rit maken, naar bijvoorbeeld Utrecht of Schiphol? Ook dan is Taxi Bilthoven jouw ideale vervoerspartner. Onze chauffeurs kennen de verre regio op hun duimpje. Er zal dan een taxi naar je toe komen met achter het stuur een ervaren chauffeur met kennis van de regio.

Taxicentrale Bilthoven

Sneleentaxi staat voor je klaar

Heb je een taxibusje nodig, omdat je met een grotere groep bent? Ook dan biedt Taxi Bilthoven uitkomst. Wij hebben namelijk meerdere taxibusjes voor je klaarstaan en zijn experts in groepsvervoer. Liever een taxi voor een later moment reserveren, omdat je absolute zekerheid wilt? Boek online bij Taxi Bilthoven en het wordt voor jou in orde gemaakt. Bij onze taxicentrale in Bilthoven is, net als bij al onze centrales overigens, de klant koning. Hopelijk snel tot ziens!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9