Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Brunssum taxi

Taxi Brunssum

Brunssum taxi nodig? Bij onze Taxicentrale Brunssum bestel je vervoer van en naar iedere locatie in Nederland. Reserveer voordelig je taxi online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Brunssum

Taxi Brunssum - sneleentaxi.nl

Als je op zoek bent naar snel, betrouwbaar en comfortabel taxivervoer in de regio Brunssum, ben je hier aan het juiste adres. De taxi's van onze luxe wagenpark komen je overal ophalen in de gemeente Brunssum en omgeving. Onze chauffeurs zijn allemaal gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring met taxivervoer in de regio. Taxi Brunssum is 24 uur per dag geopend om te voorzien in al jouw vervoerswensen. Boek nu bij onze centrale, geef jouw locatie door en er komt een taxi op de door jou aangevraagde tijd en locatie.

Brunssum taxi

Taxicentrale Brunssum kent de regio als geen ander

Brunssum ligt in de Oostelijke Mijnstreek in het zuiden van de provincie Limburg. De gemeente heeft zo'n 28 duizend inwoners. Taxi Brunssum staat graag voor al deze mensen klaar en brengt eenieder zonder omwegen naar werk, sportclub of het centrum. Uiteraard kan je ons ook bellen als je op bezoek bent in Brunssum. Onze chauffeurs spelen hierbij graag voor gids en kunnen je alles vertellen over de mooiste plekjes van de omgeving. De Brunssumerheide is bijvoorbeeld een geliefde plek voor wie op zoek is naar mooie uitzichten en stilte. Onze taxi's rijden uiteraard niet over de heide, maar kunnen je wel zo dichtbij mogelijk afzetten. Je kan vervolgens genieten van een heerlijk rustig dagje. Na afloop halen wij je uiteraard graag weer op. Bij Taxi Brunssum denken wij graag met je mee.

Taxicentrale Brunssum

Sneleentaxi voor jouw reserveringen

Boek dus nu bij onze taxicentrale in Brunssum om een taxi te bestellen. Geef jouw locatie door en er zal een taxi naar je toe komen. In ons uitgekiende reserveringssysteem is altijd plek. Zo heb je volledige zekerheid dat je op jouw gewenste tijdstip zal worden opgehaald. Zeker bij vervoer naar vliegveld of treinstation kan dit van pas komen. Reis je in een grotere groep, dan hebben wij speciale taxibusjes tot onze beschikking. Dus taxi of taxibus Brunssum nodig? Boek nu online. Lokale chauffeur staat voor je klaar. Bij Taxi Brunssum hanteren wij lage tarieven en werken we alleen maar met betrouwbare chauffeurs.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9