Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Bunnik taxi

Taxi Bunnik

Boek een Bunnik taxi van en naar ieder locatie in Nederland. Voor een scherp tarief brengen wij je overal naar toe, wat je bestemming ook is.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Bunnik

Taxi Bunnik - sneleentaxi.nl

Zoek je een betrouwbare en snelle taxi in Bunnik? Taxi Bunnik staat dag en nacht, zeven dagen per week voor je klaar. De taxiservice in Bunnik verzorgt al jouw vervoerswensen in de gemeente Bunnik en omgeving, dus ook in Nieuwegein, Utrecht en Zeist. Je wordt op elk adres in de regio opgehaald met een luxe taxi of comfortabel taxibusje en naar de gewenste bestemming gebracht. Ook taxivervoer naar Schiphol Airport of Utrecht Centraal is mogelijk. Groepsvervoer, privé-vervoer en zakelijk vervoer behoren allemaal tot de mogelijkheden van Taxi Bunnik.

Bunnik taxi

Taxicentrale Bunnik brengt je veilig en snel naar jouw bestemming

Bunnik is een gemeente in de provincie Utrecht met circa 16 duizend inwoners en bestaat uit de kernen Bunnik, Werkhoven, Odijk en Vechten. Door Bunnik stroomt de rivier de Kromme Rijn en er zijn snelle verbindingen met Utrecht. Bunnik is vanwege zijn ligging en groene omgeving een geliefde woonplaats in de provincie Utrecht. Voor afspraken en uitstapjes naar Utrecht is taxidienst Bunnik de beste keuze. Bezoek eens het Spoorwegmuseum in Utrecht met de taxi en geniet van een ontspannen rit met Taxi Bunnik. Uiteraard kan je ook bij ons boeken voor langere ritten of onbekendere bestemmingen. Taxi Bunnik levert vervoer van deur tot deur tegen lage tarieven.

Taxicentrale Bunnik

Reserveer jouw taxi bij sneleentaxi

Taxi Bunnik heeft een uitgebreid en goed onderhouden wagenpark voor al jouw vervoerswensen. De chauffeurs van Taxi Bunnik zijn goed opgeleid en hebben een zeer goede stratenkennis van Bunnik, Utrecht en omgeving. Zij brengen je zonder onnodig omrijden naar jouw bestemming. Als je een rit vooraf vastlegt bent je altijd verzekerd van onze taxiservice. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Boek nu online.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9