Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je De Meern taxi

Taxi De Meern

Een De Meern taxi regel je online bij sneleentaxi.nl! In heel Nederland hebben wij chauffeurs klaarstaan om je van of naar De Meern te vervoeren. Bereken vooraf de ritprijs en boek je taxi voordelig online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi De Meern

Taxi De Meern - sneleentaxi.nl

Ben je op zoek naar een taxi van of naar De Meern? Wij staan graag voor je klaar. Onze gecertificeerde chauffeurs kunnen je overal in De Meern of omgeving komen ophalen en brengen je vervolgens naar de bestemming die je wenst. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar. Wil je 's morgens naar een zakelijke afspraak, 's middags naar het centrum van Utrecht of 's nachts naar het vliegveld gebracht worden? Taxi De Meern staat altijd met evenveel plezier voor je klaar. Boek nu bij onze centrale en wij een taxi met een ervaren chauffeur achter het stuur. Lage tarieven. Lokale chauffeurs. Boek nu online.

De Meern taxi

Taxicentrale De Meern kent de regio

De Meern ligt in de gemeente Utrecht en is onderdeel van het stadsdeel Vleuten-De Meern. Onze chauffeurs hebben jarenlange ervaring in Utrecht en rijden altijd zonder omwegen direct naar jouw bestemming. Je hoeft je geen zorgen te maken over hoe te rijden of waar te parkeren, maar kunt onbezorgd genieten van het gemak van een rit in een van onze taxi's. Wil je bijvoorbeeld naar het Spoorwegmuseum of naar een voorstelling in de Utrechtse Stadsschouwburg? Boek bij onze centrale en een lokale chauffeur komt op het gewenste moment. Uiteraard kan je bij ons ook een rit naar een treinstation of luchthaven reserveren. Wij halen je op het gewenste tijdstip op en de chauffeur helpt je graag met jouw bagage.

Taxicentrale De Meern

Sneleentaxi heeft ook taxibusjes

Boek dus bij Taxi De Meern om een taxi te bestellen. Je kan een taxi reserveren voor een later moment. Reist je met een grotere groep, dan hebben wij speciale taxibusjes beschikbaar. Wij bieden graag een antwoord op al jouw vervoersvragen.Taxi De Meern denkt graag met je mee. Boek nu online via sneleentaxi.nl.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9