Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Dokkum taxi

Taxi Dokkum

Bestel je Dokkum taxi bij dé online taxicentrale van Nederland. In heel Nederland boek je bij ons een taxi van en naar Dokkum. Geen verrassingen achteraf!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Dokkum

Taxi Dokkum - sneleentaxi.nl

Onze taxicentrale in Dokkum is jouw ideale vervoerspartner als je snel en comfortabel van A naar B wilt reizen in Dokkum en omgeving. Boek nu bij Taxi Dokkum om een taxi te bestellen. Onze chauffeurs staan graag voor je klaar om je te komen halen. Het maakt daarbij niet uit of dit overdag of diep in de nacht is: onze centrale is 24 uur per dag beschikbaar. Lage tarieven. Lokale chauffeurs. Boek nu online.

Dokkum taxi

Taxicentrale Dokkum - overal in de gemeente Dongeradeel

Dokkum ligt in Friesland en is de hoofdplaats van de gemeente Dongeradeel. De stad kent een rijke historie. In de achtste eeuw na Christus werd Bonifatius, een van de belangrijkste missionarissen en kerkhervormers in het Frankische rijk, er vermoord. Deze heilige is een van de grondleggers van het christelijke geloof in West-Europa. Uiteraard kent Dokkum in Nederland ook bekendheid omdat het een van de Friese Elf Steden is, die tijdens de Elfstedentocht worden aangedaan. Helaas is het echter alweer bijna twee decennia geleden dat deze voor het laatst werd gereden. Tot 1984 was Dokkum een zelfstandige gemeente, maar hierna werd het onderdeel van Dongeradeel. Het is met ruim twaalfduizend inwoners wel de grootste plaats van de gemeente, waar verder ook nog onder meer Holwerd en Ternaard in liggen. Heb je vervoer nodig in deze gemeente, bijvoorbeeld om snel van de ene naar de andere dorpskern te gaan? Boek bij Taxi Dokkum! Lokale chauffeurs staan voor je klaar. Uiteraard zijn wij ook beschikbaar voor langere ritten naar bijvoorbeeld Heerenveen of Leeuwarden.

Taxicentrale Dokkum

Betrouwbare chauffeurs bij sneleentaxi

Bij Taxi Dokkum is de klant koning. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een taxibusje, omdat je met een grotere groep op pad gaat? Speciaal voor deze gelegenheden hebben wij luxe taxibusjes beschikbaar. Hiermee kan je eenvoudig en onbezorgd met iedereen tegelijk vervoerd worden. Wil je een taxi-wagen voor een later moment reserveren? Ook dat is mogelijk. Boek bij onze centrale en wij helpen je graag. Onze betrouwbare chauffeurs kennen de regio op hun duimpje en komen je op het afgesproken tijdstip halen. Vervolgens wordt je in een mum van tijd naar jouw bestemming gebracht. Taxi Dokkum is jouw ideale taxi-partner in Dokkum. Boek nu online.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9