Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Heerenveen taxi

Taxi Heerenveen

Met onze Heerenveen taxi reis je onbezorgd van of naar je bestemming. Wij vervoeren naar iedere bestemming in Nederland. Bereken vooraf je ritprijs en bestel onze goedkope taxi online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Heerenveen

Taxi Heerenveen - sneleentaxi.nl

Ben je op zoek naar comfortabel en betrouwbaar vervoer in de regio Heerenveen (in het Fries: it Hearrenfean)? Dan zit je goed op sneleentaxi.nl. Onze taxicentrale in Heerenveen heeft jarenlange ervaring in de regio en levert taxivervoer van hoog niveau voor een lage prijs. Onze betrouwbare chauffeurs kennen de regio op hun duimpje en rijden altijd via de snelste routes. Taxi Heerenveen is 24 uur per dag beschikbaar voor al jouw taxiwensen. Boek nu online. Lokale chauffeur komt op het gewenste moment. Wij hebben ook taxibusjes en elektrische taxi's.

Heerenveen taxi

Taxicentrale Heerenveen, voor korte of lange ritten

Je kan overal in de gemeente Heerenveen worden opgehaald door een chauffeur van Taxi Heerenveen, dus ook in bijvoorbeeld Jubbega, Akkrum of De Knijpe. Wij brengen je vervolgens naar jouw bestemming, waar deze zich ook bevindt. Wil je bijvoorbeeld naar IJsstation Thialf om een schaatswedstrijd te bezoeken of zelf te gaan schaatsen? Wij brengen je er graag naartoe. Je kan bij ons ook boeken voor een taxirit naar het Abe Lenstra Stadion voor een wedstrijd van SC Heerenveen of vervoer naar een restaurant, café of winkel. Uiteraard zijn wij ook beschikbaar voor langere ritten naar bijvoorbeeld Leeuwarden, Sneek of Groningen. Bij Taxi Heerenveen staan wij altijd met evenveel plezier voor je klaar.

Taxicentrale Heerenveen

Sneleentaxi heeft ook taxibusjes

Boek dus bij de taxicentrale in Heerenveen om een taxi te bestellen. Wil je bijvoorbeeld 's morgens vroeg naar het station gebracht worden, dan raden wij je aan om van te voren een boeking te plaatsen. Wij kunnen dan jouw rit inboeken op het door jou gewenste tijdstip. Bij Taxi Heerenveen denken wij graag met je mee. Reis je met een grotere groep, dan hebben wij speciale taxibusjes beschikbaar. Dit biedt je de kans om in een keer met een hele groep te reizen. Lage tarieven. Fijne chauffeurs. Boek nu online via sneleentaxi.nl.

Informatie over Heerenveen


Inwoners: 29.170
Gemeente: Heerenveen
Provincie: Friesland
Station(s) van Heerenveen: Station Heerenveen, Halte Heerenveen IJsstadion
Bekende wijken: Anneburen, Birstum, Brongerga, Henshuizen, Meskenwier, Oosterboorn, Oude Schouw, Pean, Poppenhuizen, Schurega, Sorremorre, Spitsendijk, Sythuizen, Warniahuizen, Welgelegen
Evenementen: Friesians on Ice, Klaver4tocht, Oranjewoud festival, Elfsteden Oldtimer
Populaire bezienswaardigheden:
• De Overtuin
• Clément van Maasdijk
• Museum Heerenveen
• Thialf
• Museum Belvédère
• De Deelen
• Abe Lenstra Stadion

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9