Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Sneek taxi

Taxi Sneek

Sneek taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Sneek en omgeving. Bestel je taxi van en naar Sneek online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Sneek

Taxi Sneek - sneleentaxi.nl

Sneek is een van de absolute must-sees in de provincie Friesland. Met haar compacte centrum, de indrukwekkende grachtjes en de vele bezienswaardigheden die op en top Fries zijn is dit een bestemming in eigen land die je gewoonweg gezien moet hebben. Maar misschien is Sneek voor u wel helemaal geen toeristische attractie. Misschien woont u wel in deze gemeente en heeft u simpelweg behoefte aan vervoer. In beide gevallen biedt Taxi Sneek de oplossing. Wanneer u, voor welk doeleinde dan ook, op zoek bent naar een vervoersmiddel dat u snel van A naar B brengt, schakelt u de hulp in van Taxi Sneek via sneleentaxi.nl. Binnen mum van tijd staat de professionele chauffeur voor u klaar!

Sneek taxi

Taxi Sneek, vervoersmiddel in een compacte stad

Sneek is een stad als geen ander. Het sfeervolle centrum is erg compact en de meest gezellige kroegjes, pleintjes en eetgelegenheden liggen op nog geen paar minuten lopen van elkaar. Desondanks zijn er ook bezienswaardigheden die iets verder liggen. In dat geval bent u gebaat bij Taxi Sneek. Deze taxidienst in Sneek brengt u snel naar de plaats van bestemming en is daarmee een oplossing op ieder willekeurig moment. De taxi's van Taxi Sneek zijn uiteraard beschikbaar tijdens de zeer populaire Sneekweek of voor ritjes naar uw favoriete restaurant of winkel, maar ook voor vervoer naar een treinstation in de buurt, de haven van Harlingen of als u het vliegtuig moet halen op Schiphol staan de vriendelijke chauffeurs graag tot uw dienst. Taxi Sneek is er voor iedereen.

Taxicentrale Sneek

Er is veel mogelijk met Taxi Sneek

Snel een taxi nodig in deze fraaie stad? Bestel dan nu Taxi Sneek via sneleentaxi.nl. Met de taxidienst in Sneek kunt u altijd en overal worden opgehaald in Sneek en omgeving. Wij kunnen u ook komen halen in Stavoren, Ysbrechtum of een andere plaats in de buurt van Sneek. Heeft u specifieke wensen? Schroom niet ze via de telefoon aan ons door te geven! Ook wanneer u bijvoorbeeld een taxibusje nodig heeft of pas de volgende dag vervoerd moet worden is Taxi Sneek een ideaal vervoersmiddel. Het is tevens goed om te weten dat u bij de Taxi Sneek altijd kunt pinnen. Tevens hebben wij rolstoeltaxi's beschikbaar. De taxicentrale in Sneek helpt u graag in het voorzien van verschillende wensen. Hopelijk snel tot ziens in een van onze taxi's!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9