Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Wolvega taxi

Taxi Wolvega

Wolvega taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Wolvega en omgeving. Bestel je taxi van en naar Wolvega online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Wolvega

Taxi Wolvega - sneleentaxi.nl

Wij staan graag voor u klaar als u een taxi nodig heeft in Wolvega of omgeving. Heeft uw eigen auto een lekke band, rijdt het openbaar vervoer niet meer of wilt u gewoon een dagje onbezorgd op pad? Taxi Wolvega is u overal in Wolvega of omgeving van dienst, dus ook in Noordwolde, Steggerda of een van de andere dorpen in Weststellingwerf. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Betrouwbare chauffeurs.

Wolvega taxi

Taxi Wolvega, overal in de gemeente Weststellingwerf

Wolvega is de hoofdplaats van de Friese gemeente Weststellingwerf en heeft ruim twaalfduizend inwoners. Het kent een rijke geschiedenis en er zijn enkele mooie kerken te bezichtigen. Wilt u meer weten over de geschiedenis van Wolvega en omgeving of een van de kerken bezoeken? Wij staan graag voor u klaar en vertellen u desgewenst wat meer informatie over de regio. Onze vriendelijke chauffeurs kennen de regio als geen ander en brengen u altijd direct naar uw bestemming. Ook voor langere ritten naar bijvoorbeeld Heerenveen, Sneek of Leeuwarden staan wij graag voor u klaar. Bel naar Taxicentrale Wolvega en geef uw locatie door. Lokale chauffeur komt direct.

Taxicentrale Wolvega

Taxi Wolvega, voor directe ritten of reserveringen

Ook als u niet direct vervoer nodig heeft, maar liever een taxi wilt reserveren voor een later moment, is dat mogelijk. Dit biedt u de zekerheid van een taxi op het exact door u gewenste tijdstip. Wilt u bijvoorbeeld 's morgens vroeg naar een treinstation of vliegveld gebracht worden? Bel Taxi Wolvega en wij reserveren een taxi voor u. Reist u met een grotere groep en/of met veel bagage? Vraag dan naar een van onze taxibusjes. Ook als u met rolstoel en al vervoerd wilt worden, is dat mogelijk. Bel naar onze centrale en informeer naar de opties. Wij zien u graag terug in een van onze taxi's!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9