Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Joure taxi

Taxi Joure

Joure taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Joure en omgeving. Bestel je taxi van en naar Joure online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Joure

Taxi Joure - sneleentaxi.nl

Taxicentrale Joure is jouw ideale partner als je in Joure of omgeving op zoek bent naar een taxi. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxidienst in Joure levert hoogstaand taxivervoer voor een lage prijs. Onze gecertificeerde chauffeurs hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring in het taxivervoer in Friesland en kennen De Friese Meren, Heerenveen, Sneek en omgeving op hun duimpje. Je kan bij Taxi Joure boeken voor al jouw vervoerswensen. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar. Betrouwbare chauffeurs. Lage tarieven. Boek nu online.

Joure taxi

Taxicentrale Joure voor al jouw taxiritten

Joure is de hoofdplaats van de gemeente De Friese Meren en heeft zo'n 13 duizend inwoners. Onze chauffeurs kunnen je overal in Joure en omgeving komen ophalen en brengen je vervolgens naar eender welke bestemming. Wil je bijvoorbeeld naar Heerenveen, Sneek of Leeuwarden? Wij brengen je er graag naartoe. Ook voor kortere ritjes naar bijvoorbeeld het centrum van Joure zijn wij beschikbaar. Onze chauffeurs staan altijd met een glimlach voor je klaar.

Taxicentrale Joure

Ontdek de mogelijkheden van sneleentaxi

Er is een hoop mogelijk bij Taxi Joure. Zo zijn wij gespecialiseerd in groepsvervoer en hebben wij speciale taxibusjes beschikbaar voor groepen van meer dan vier personen. Ook is het bij ons mogelijk om luxe of elektrisch vervoer te boeken. Boek online bij Taxicentrale Joure nu en wij zetten jouw taxi-reservering in ons systeem. Lage tarieven. Lokale chauffeurs. Bestel jouw taxi nu via sneleentaxi.nl

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9