Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Drachten taxi

Taxi Drachten

Een Drachten taxi regel je online bij sneleentaxi.nl! In heel Nederland hebben wij chauffeurs klaarstaan om je van of naar Drachten te vervoeren. Bereken vooraf de ritprijs en boek je taxi voordelig online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Drachten

Taxi Drachten - sneleentaxi.nl

Als je een taxi zoekt in of rond Drachten, zit je goed op sneleentaxi.nl. Onze vriendelijke chauffeurs staan graag voor je klaar. Wil je naar een restaurant, attractiepark of Heerenveen? Boek nu bij onze centrale en wij sturen op het gewenste moment een taxi naar je toe. Ook taxibusjes en elektrische taxi's zijn te bestellen bij ons. 24/7 beschikbaar. Boek nu online. Taxi Drachten is er voor iedereen die vervoer zoekt in de regio Drachten.

Drachten taxi

Taxicentrale Drachten, overal in Smallingerland

Drachten is met 45 duizend inwoners na Leeuwarden de grootste plaats van de provincie Friesland. Het is onderdeel van de gemeente Smallingerland, die naast Drachten nog een hoop andere kleine plaatsen omvat. Enkele namen hiervan: Boornbergum, Oudega en Rottevalle. Heeft u een taxi nodig Smallingerland? Wij komen je graag halen en brengen je vervolgens naar eender welke bestemming. Wij zijn altijd bereikbaar en helpen je graag met al jouw vervoerswensen. Ga je naar een schaatswedstrijd of concert in Thialf? Boek bij ons voor jouw vervoer! Na afloop van jouw bezoek halen wij je uiteraard ook weer op. Een dagje shoppen in Leeuwarden of Groningen? Wij brengen of halen je graag.

Taxicentrale Drachten

Sneleentaxi naar een vliegveld of treinstation

Boek dus bij Taxi Drachten, geef jouw wensen door en wij sturen passend vervoer naar je toe op het moment dat je dat wilt. Wil je met bagage en al naar een treinstation of vliegveld vervoerd worden? Reserveer tijdig jouw taxi en weet je verzekerd van jouw vervoer. Ga ontspannen op reis dankzij Taxi Drachten! Ook stapverkeer is mogelijk met onze taxicentrale in Drachten. Wij willigen graag jouw wensen in. Boek online via sneleentaxi.nl.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9