Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Franeker taxi

Taxi Franeker

Franeker taxi nodig? Wij leveren taxivervoer van en naar Franeker. Regel je taxi voor een scherp tarief bij ons online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Franeker

Taxi Franeker- sneleentaxi.nl

Ben je op zoek naar een taxi in Franeker of omgeving? Dan zit je hier goed! De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in de regio Franeker levert kwalitatief hoogstaand taxivervoer voor een goede prijs. Onze vriendelijke chauffeurs kunnen je overal in de regio Franeker komen ophalen, dus ook in bijvoorbeeld Dronryp, Winsum of Sint Annaparochie. Wij hebben ook taxibusjes beschikbaar voor grotere groepen. Taxi of taxibus Franeker nodig? Bel nu online. Betrouwbare chauffeurs. Wij zijn van 's morgens vroeg tot 's avonds laat beschikbaar.

Franeker taxi

Taxicentrale Franeker rijdt overal in de regio Franeker

Franeker is de hoofdplaats van de Friese gemeente Franekeradeel. die uit zeventien kernen bestaat. Na Franeker zijn Tzummarum, Tzum en Sexbierum de grootste plaatsen in de gemeente. Heb je een taxi nodig van of naar een van deze kernen? Wij staan graag voor je klaar. Boek online bij onze centrale, geef jouw wensen door en wij sturen een taxi op het moment dat jij wilt. Ook in de omgeving van Franekeradeel kan je boeken voor een taxi. Je kan vervolgens overal naartoe gebracht worden. Wil je naar het Planetarium van Franeker, de haven van Harlingen of naar Leeuwarden? Onze chauffeurs kennen perfect de weg in Friesland en rijden je altijd direct en zonder omwegen naar jouw bestemming. Ook vervoer naar een treinstation of luchthaven is mogelijk., onze vriendelijke chauffeurs helpen je uiteraard met jouw bagage. Taxi Franeker is er voor iedereen.

Taxicentrale Franeker

Taxibusjes bij sneleentaxi

Boek nu online bij onze taxicentrale in de regio Franeker. Het is ook mogelijk om een luxe of elektrische wagen te reserveren. Taxi Franeker is tevens gespecialiseerd in zowel groepsverkeer. Wil je met een grote groep vervoerd worden? Boek dan bij onze centrale en geef al jouw wensen door. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Betrouwbare chauffeurs. Boek nu via sneleentaxi.nl.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9