Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Harlingen taxi

Taxi Harlingen

Bestel je Harlingen taxi bij dé online taxicentrale van Nederland. In heel Nederland boek je bij ons een taxi van en naar Harlingen. Geen verrassingen achteraf!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Harlingen

Taxi Harlingen - sneleentaxi.nl

Ben je op zoek naar betrouwbaar, comfortabel en snel taxivervoer van of naar Harlingen? Wij staan graag voor je klaar. Boek nu bij Taxi Harlingen, geef jouw ophaallocatie door en wij sturen een taxi op het gewenste moment. Wij helpen je graag met al jouw vervoersvragen. Heb je een borrel gedronken, moet je op tijd in de haven van Harlingen zijn of heb je een zakelijke afspraak in Leeuwarden? Onze chauffeurs zijn er voor iedereen en kunnen je overal in de regio Harlingen komen ophalen. Lage tarieven. Lokale chauffeurs. Boek nu online.

Harlingen taxi

Taxi centrale Harlingen voor ritten van of naar de haven

Harlingen ligt in het westen van Friesland aan de Waddenzee en is een van de Friese elf steden. Mocht de Elfstedentocht ooit nog eens plaatsvinden, zal deze onder meer door Harlingen trekken. Verder geniet Harlingen nationale bekendheid omdat er vanuit de haven boten naar de Waddeneilanden Terschelling en Vlieland vertrekken. Vanuit Harlingen kan je elke dag de boot pakken om een van deze schitterende eilanden te bezoeken. Uiteraard kan je bij ons boeken voor ritten van of naar de haven van Harlingen. Onze chauffeurs zijn perfect op de hoogte van de dienstregeling en zullen ervoor zorgen dat je jouw boot niet mist. Taxi Harlingen denkt hierin graag met je mee en staat ruim op tijd voor je klaar. Wil je niet naar de haven, maar naar het centrum, naar Leeuwarden of naar Franeker? Je kan overal naartoe gebracht worden in onze comfortabele taxi-wagens.

Taxicentrale Harlingen

Sneleentaxi, ook in de omgeving van Harlingen

Taxi Harlingen staat graag voor iedereen klaar. Je kan bij ons boeken voor vervoer vanuit Harlingen zelf, maar ook vanuit de omgeving van Harlingen kunnen wij taxiritten voor je verzorgen. Zoek je bijvoorbeeld vervoer in Sexbierum of Kimswerd? Boek bij onze centrale, geef jouw wensen door en wij sturen een taxi. Wij zijn gespecialiseerd in zowel groeps- als luxe vervoer. Ga je met een grote groep op pad, bijvoorbeeld naar een festival? Het is allemaal mogelijk bij Taxi Harlingen. Boek nu bij onze centrale en wij sturen een taxi met een ervaren chauffeur achter het stuur. Een rit reserveren voor een later moment is mogelijk. Wij zien je graag terug in één van onze taxi's!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9