Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Doorn taxi

Taxi Doorn

Bestel een taxi en reis met een Doorn taxi naar je bestemming. Vanuit heel Nederland boek je voordelig een taxi vanaf of naar Doorn. Bereken vooraf de prijs van je rit online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Doorn

Taxi Doorn - sneleentaxi.nl

Wil je graag een avond uit eten gaan in Doorn? Dan kan dit bijvoorbeeld door te dineren bij het gezellige restaurant Zes. Hoe je daar komt? Met Taxi Doorn! Je kan via de website boeken bij taxi Doorn. Wanneer jouw eigen auto kapot is en je naar jouw werk moet, je vervoer nodig heeft naar een luchthaven of treinstation of om welke reden en met welke bestemming dan ook moet je bij taxi Doorn zijn. Je kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week bij ons terecht. Onze chauffeurs beschikken over een luxe wagenpark. Daardoor ben je altijd verzekerd van kwalitatief taxivervoer op het moment dat jij het wenst.

Doorn taxi

Ontdek de regio met Taxicentrale Doorn

Doorn is een dorpje in de provincie Utrecht en telt zo'n tienduizend inwoners. De gemeente maakt deel uit van de Utrechtse Heuvelrug. Een prachtige bezienswaardigheid in dit dorp is de Doornse Kaap met uitzichttoren. Ook kan je in de omgeving van de gemeente heerlijk wandelen en fietsen. Alle mooie plekjes van de regio zijn perfect te bereiken in een van onze taxi's. Het bestellen van een taxibusje is ook een mogelijkheid. Ideaal als je met een grote groep vrienden, collega's of familie op pad gaat!

Taxicentrale Doorn

Sneleentaxi staat voor je klaar

Dus wilt je een taxi bestellen in de regio Doorn? Neem gerust contact met ons op en profiteer van onze voordelen. Onze dienstverlening is van uitstekende kwaliteit. Taxi Doorn heeft het belang van de klant altijd voor ogen. Bovendien geniet je bij ons van nog veel meer voordelen, zoals de aanwezigheid van een ervaren, lokale chauffeur en de keuze voor elektrisch vervoer. Snel ter plaatse. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Boek nu online.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9