Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Duiven taxi

Taxi Duiven

Reis met een Duiven taxi onbezorgd naar je bestemming. Wij vervoeren in heel Nederland naar en vanaf naar Duiven. Bereken onze scherpe ritprijs vooraf online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Duiven

Taxi Duiven - sneleentaxi.nl

Taxi Duiven is jouw beste vervoersoptie als je in de regio Duiven snel van de ene naar de andere plek wilt komen. De taxicentrale in Duiven is snel, betrouwbaar en brengt je op comfortabele wijze naar jouw plaats van bestemming. Zowel voor korte ritjes naar bijvoorbeeld het centrum voor Duiven als voor langere ritten naar bijvoorbeeld Arnhem of Schiphol. Dag en nacht staan we voor je klaar. Boek nu bij Taxi Duiven .

Duiven taxi

Taxicentrale Duiven, voor al uw taxiritten in en rond Duiven

Duiven is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente. Er wonen zo'n 26 duizend mensen. Behalve Duiven liggen ook de kernen Groessen en Loo in de gemeente. Aangrenzende gemeenten van Duiven zijn onder meer Zevenaar (waar sneleentaxi.nl de taxidienst Taxi Zevenaar beheert) en Westervoort. Uiteraard brengt Taxi Duiven je graag naar een van deze gemeenten, maar ook langere ritten naar bijvoorbeeld Doetinchem of Nijmegen zijn een optie. Geef simpelweg jouw bestemming door aan de chauffeur van Taxi Duiven en voor je het weet bent je al halverwege.

Taxicentrale Duiven

Sneleentaxi staat voor je klaar

Boek dus bij Taxi Duiven voor een taxi wanneer jij hem nodig hebt. Er komt dan een taxi naar je toe met achter het stuur een ervaren chauffeur met kennis van de regio. Taxi Duiven heeft ook een taxibusje beschikbaar voor grotere groepen. Dit kan je gemakkelijk aangeven tijdens je online boeking. Boek nu voor de betrouwbare taxiservice in Duiven.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9