Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Echt taxi

Taxi Echt

Met onze Echt taxi reis je onbezorgd van of naar je bestemming. Wij vervoeren naar iedere bestemming in Nederland. Bereken vooraf je ritprijs en bestel onze goedkope taxi online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Echt

Taxi Echt - sneleentaxi.nl

De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in Echt brengt je op elk moment waarheen je maar wilt. We halen je, op de afgesproken tijd, op in Echt en omgeving en zetten je af op jouw bestemming. Het kan zomaar ineens gebeuren dat de auto ’s morgens niet wil starten en dat je toch echt op een bepaalde tijd op jouw werk moet zijn. Boek in dat geval gerust de taxiservice in Echt. Uiteraard kunnen er tal van redenen zijn waarom je een taxi nodig hebt. In alle gevallen staan wij voor je klaar. Wij hebben, zo nodig, ook de beschikking over taxibusjes. Dus zelfs als je voor meerdere personen vervoer nodig hebt, Taxi Echt is er voor je. Betalen kan bij ons heel gemakkelijk vooraf tijdens de boeking. Wij kunnen je overal in de gemeente Echt-Susteren komen ophalen. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Boek nu online

Echt taxi

Ontdek de regio met Taxicentrale Echt

Echt, gelegen in de Nederlandse provincie Limburg, is een kleine plaats met een rijke historie. Echt heeft zo’n 7500 inwoners en is de grootste woonkern van de gemeente Echt-Susteren. Als het gaat om cultuur is er meer dan genoeg te vinden uit de verschillende tijden van de geschiedenis. Zo zie je in de oudere kerk de Romaanse bouwstijl terugkomen en ook zijn er elementen van de Neo-gotiek te ontdekken. Heb je in Echt of omgeving vervoer nodig of wil je een bezoek brengen aan Avonturenpark Valdeludo? Boek bij Taxi Echt en we sturen een taxi met een betrouwbare chauffeur achter het stuur. Taxicentrale Echt is elke dag van de week beschikbaar en brengt je graag naar jouw bestemming. Wij maken alleen gebruik van luxe moderne wagens en hebben enkel betrouwbare chauffeurs in dienst. Ook kan je bij ons boeken voor een langere rit naar bijvoorbeeld Maastricht of vliegveld Schiphol.

Taxicentrale Echt

Hoogstaand vervoer bij sneleentaxi

Kwaliteit en betrouwbaarheid is voor de taxiservice in Echt zeer belangrijk. Wij willen graag tevreden klanten en voldoen graag aan al jouw wensen. Wanneer je ons nodig hebt, zijn wij op de afgesproken plaats en tijd aanwezig en brengen je waarheen je wilt. Onze ervaren chauffeurs kennen de weg in Echt op hun duimpje. Heb je bijzondere wensen, dan horen we dat graag van je. Bij ons reserveer je een taxibus of taxi-wagen van tevoren. Dus Taxi Echt of Taxi Susteren nodig? Boek nu online via sneleentaxi.nl.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9