Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Eemnes taxi

Taxi Eemnes

Taxicentrale Eemnes brengt je van en naar iedere locatie in Nederland. Bereken vooraf onze ritprijs en bestel voordelig een taxi online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Eemnes

Taxi Eemnes - sneleentaxi.nl

Taxi Eemnes is jouw beste optie als je snel van de ene naar de andere plek wilt komen in de regio Eemnes. Het maakt niet uit waarom, hoe laat of met hoeveel mensen: Taxi Eemnes is er voor je. De taxiservice in Eemnes is nu op sneleentaxi.nl te bestellen. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bij ons die je reserveringen voor een later moment. Boek nu online. Lokale chauffeurs. Lage tarieven.

Eemnes taxi

Taxicentrale Eemnes rijdt graag voor je

Eemnes is een gemeente in de provincie Utrecht. Het heeft zo'n 9000 inwoners en al heel lang stadsrechten. Ondanks de nieuwbouw in een deel van de stad, heeft Eemnes nog altijd een eigen gezicht. Zo staan er nog een hoop boerderijen en de historische stadskern is zeker een bezoekje waard. Taxi Eemnes brengt je hier uiteraard graag naartoe. Ook als je een taxi wilt naar bijvoorbeeld Hilversum is Taxi Eemnes er voor jou. In Hilversum zelf hebben wij overigens ook een taxiservice: Taxi Hilversum.

Taxicentrale Eemnes

Geef jouw wensen door aan sneleentaxi

Boek dus bij de taxiservice in Eemnes als je een taxi nodig heeft. Reis je met een grote groep? Geen probleem, taxi Eemnes biedt ook taxibusjes aan. Het is allemaal mogelijk met Taxi Eemnes. De vriendelijke chauffeurs staan, of zitten, voor je klaar!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9