Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Gulpen taxi

Taxi Gulpen

Gulpen taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Gulpen en omgeving. Bestel je taxi van en naar Gulpen online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Gulpen

Taxi Gulpen - sneleentaxi.nl

Zoekt u comfortabel en betrouwbaar vervoer van of naar Gulpen of een van de andere plaatsen van Gulpen-Wittem? De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in Zuid-Limburg Taxi Reinders staat dag en nacht voor u klaar. Onze taxidienst in de regio Gulpen helpt u graag met al uw vervoerswensen. Zoekt u vervoer voor alleen uzelf, een kleine groep of misschien wel een grotere groep? De mogelijkheden bij Taxi Gulpen zijn legio. U kunt 24 uur per dag bellen naar 06 23947330. Vervoer naar elke locatie in Nederland, België, Duitsland of Luxemburg is mogelijk. Bel nu en wij sturen direct een lokale chauffeur met grote kennis van de regio.

Gulpen taxi

Taxi Gulpen, overal in Gulpen-Wittem

Gulpen is de hoofdplaats van de Zuid-Limburgse gemeente Gulpen-Wittem, waar verder ook nog de dorpen Epen, Eys, Mechelen, Nijswiller, Partij-Wittem, Reijmerstok, Slenaken, Wahlwiller en Wijlre deel van uitmaken. Tevens zijn er nog een heleboel gehuchten en buurtschappen in Gulpen-Wittem. Onze taxicentrale Gulpen kan u in de hele gemeente komen ophalen en vervolgens overal naartoe brengen. Taxi Epen of Taxi Wittem nodig? Geen enkel probleem voor Taxi Reinders. Onze chauffeurs zijn nooit ver weg en komen u direct ophalen. Voor u het weet bent u onderweg naar uw bestemming. Wilt u bijvoorbeeld naar de Vaalserberg gebracht worden, of gaat u met een groep op stap in Maastricht? De vriendelijke chauffeurs van Taxi Gulpen brengen u altijd met evenveel plezier.

Taxicentrale Gulpen

Bestel een taxibusje bij Taxi Gulpen

Bel dus nu naar 06 23947330 voor al uw vervoerswensen. Heeft u een taxibus nodig, omdat u met een grote groep op stap gaat? Taxi Gulpen is gespecialiseerd in groepsvervoer en brengt u graag met uw hele gezelschap naar uw bestemming. Na afloop kunnen jullie uiteraard ook weer opgehaald worden, hoe laat het ook is geworden. Ook rolstoelvervoer is mogelijk bij Taxi Reinders. Verder is onze taxidienst gespecialiseerd in luchthavenvervoer. Mis nooit een vliegtuig dankzij de uitstekende reken- en rijkwaliteiten van onze chauffeurs. Wij zien u graag terug in een van onze taxi's!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9