Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Horst taxi

Taxi Horst

Regel je Horst taxi online! Boek vooraf je taxi van of naar Horst en profiteer van onze scherpe online tarieven!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Horst

Taxi Horst - sneleentaxi.nl

Onze vriendelijke chauffeurs staan graag voor je klaar om je op te komen halen in Horst of omgeving. Zoek je comfortabel, betrouwbaar en snel taxivervoer? Taxi Horst is nu beschikbaar op sneleentaxi.nl. Wil je een dagje onbezorgd op pad, heb je vervoer nodig naar een treinstation of luchthaven of ben je tot laat blijven hangen in het centrum? Onze taxicentrale in de regio Horst biedt uitkomst. Lokale chauffeurs. Lage tarieven. Boek nu online. Lokale chauffeur komt op het gewenste moment.

Horst taxi

Waar mag Taxicentrale Horst je naartoe brengen?

Horst is de hoofdplaats van de Limburgse gemeente Horst aan de Maas, die naast Horst nog een groot aantal andere dorpen herbergt. Taxi Horst kan je al in deze dorpen komen ophalen, om je vervolgens naar de bestemming die je wenst te brengen. Wil je naar het centrum van Horst, naar een restaurant in Venray of heb je een zakelijke afspraak in Venlo? Wij brengen je altijd op comfortabele, directe en ontspannen wijze naar jouw bestemming. Je hoeft alleen maar in- en uit te stappen en kan onbezorgd genieten van onze hoogstaande service.  Onze betrouwbare chauffeurs kennen het noorden van Limburg als geen ander en weten overal precies de weg. Sneller op jouw bestemming geraken is bijna onmogelijk! Boek dus bij Taxi Horst en geef jouw wensen door.

Taxicentrale Horst

Sneleentaxi is er voor iedereen

De mogelijkheden van Taxi Horst zijn legio. Zo kan je bij ons een elektrische taxi bestellen. Ook hebben wij voor grotere groepen speciale taxibusjes beschikbaar. Gaan jullie bijvoorbeeld stappen in Venlo of met een groep en veel bagage naar het vliegveld? Boek bij onze centrale en wij reserveren een taxibusje voor jullie. Bij Taxi Horst bieden we graag een oplossing voor al jouw vervoersvraagstukken. Bestel jouw taxi via sneleentaxi.nl.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9