Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Landgraaf taxi

Taxi Landgraaf

Taxicentrale Landgraaf brengt je van en naar iedere locatie in Nederland. Bereken vooraf onze ritprijs en bestel voordelig een taxi online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Landgraaf

Taxi Landgraaf - sneleentaxi.nl

Taxi Landgraaf is jouw ideale taxi-partner in de regio Landgraaf. Wij hebben jarenlange ervaring in de taxiwereld, kennen altijd de beste routes en rijden rond met luxe wagens. Onze chauffeurs kunnen je overal in de gemeente Landgraaf en omgeving komen ophalen. Geef jouw ophaallocatie door en er wordt op het gewenste moment een taxi naar je toe gestuurd. Het maakt daarbij niet uit of het 's morgens vroeg of 's avonds laat is: wij zijn 24 uur per dag beschikbaar. Taxi Landgraaf hanteert lage tarieven en is altijd snel ter plaatse. Boek nu online.

Landgraaf taxi

Ontdek Landgraaf met Taxicentrale Landgraaf

Landgraaf ligt in het zuiden van Limburg en geniet met name bekendheid omdat het popfestival Pinkpop er elk jaar georganiseerd wordt. Er is echter meer te doen in Landgraaf. Zo is de grootste binnenskipiste van de wereld. SnowWorld, er gevestigd. Ook het attractiepark Mondo Verde is zeker een bezoekje waard. Ben je op zoek naar vervoer naar een van deze hot spots? Boek dan bij Taxi Landgraaf! Onze chauffeurs kennen de regio als geen ander en brengen je zonder omwegen en zo snel als mogelijk naar jouw bestemming. Je kan zowel voor jouw eentje als voor een hele groep een taxi bestellen. Voor vervoer van meer dan vier personen hebben wij namelijk taxibusjes beschikbaar. Zo hoef je jouw groep niet op te splitsen en kan je met z'n allen genieten van de vele voordelen van onze taxiservice. Al onze chauffeurs zijn gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in personenvervoer in de regio.

Taxicentrale Landgraaf

Sneleentaxi voor jouw reserveringen

Genoeg redenen om Landgraaf beter te leren kennen met de hulp van onze taxidienst, dachten wij zo. Heb je een taxi voor een later moment nodig? Reserveer dan alvast een taxi-wagen vooruit. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je vroeg in de ochtend naar vliegveld of treinstation moet. Taxi Landgraaf helpt je graag uit de brand. Boek dus online en geef jouw wensen door. Lage tarieven. Lokale chauffeurs. Boek nu online.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9