Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Leerdam taxi

Taxi Leerdam

Regel je Leerdam taxi online! Boek vooraf je taxi van of naar Leerdam en profiteer van onze scherpe online tarieven!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Leerdam

Taxi Leerdam - sneleentaxi.nl

Er is geen betere en snellere manier om Leerdam te ontdekken dan met Taxi Leerdam. Deze taxiservice haalt je overal op in Leerdam en brengt je naar waar je ook wilt. Taxi Leerdam staat zeven dagen per week voor je klaar, en in het weekend ook 's nachts. Wij kunnen op het gewenste moment een taxi naar je toesturen. Ook wanneer je liever op voorhand jouw uitstap plant, kan je perfect een beroep doen op de vermaarde taxidienst van Leerdam. Met een gamma van diverse taxibusjes ter beschikking, heb je een ruime keuze om jouw familietrip of vriendenweekend compleet te maken. Bij Taxi Leerdam denken wij graag met je mee. Lage tarieven. Lokale chauffeurs. Boek nu online.

Leerdam taxi

Ontdek de rijke geschiedenis van Leerdam met Taxicentrale Leerdam

Leerdam is met haar twintigduizend inwoners een gezellige weekendbestemming. Hoewel Leerdam vooreerst doet denken aan de begeerde kaas, heeft deze stad ook een bijzonder rijke geschiedenis die je perfect kan ontdekken met Taxi Leerdam. De historiek van Leerdam gaat reeds terug tot in de vroege middeleeuwen. Met onze taxidienst in Leerdam kan je zelf de Grote kerk bezoeken en vandaar met jouw bestelde taxi naar de oude stadsmuren trekken. Maar vergeet ook zeker niet om bij onze centrale in Leerdam te boeken om de wereldberoemde Glasfabriek te bezichtigen. Onze chauffeurs kennen Leerdam en omgeving op hun duimpje en vertellen je graag wat meer informatie. Wil je weten waar je 's avonds het best kunt gaan eten? Vraag het aan jouw bestuurder. Wij rijden ook in Kedichem, Oosterwijk en Schoonrewoerd.

Taxicentrale Leerdam

Sneleentaxi: Lage tarieven en betrouwbare chauffeurs

Snel ter plaatse. Dat is waar Taxi Leerdam voor staat. Zo hoef je jouw schema niet aan te passen aan de planning van de taxidienst, maar zorgen de betrouwbare chauffeurs ervoor dat je op jouw eindbestemming bent wanneer je dat zelf wenst. Deze chauffeurs kennen, met hun jarenlange ervaring, de streek volledig uit hun hoofd en kunnen je dan ook de kortste route en rijtijd beloven. Maar dat is nog niet alles. Bij Taxiservice Leerdam houden we onze service namelijk zo betaalbaar mogelijk, zodat je kan genieten van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Kortom, kiezen voor Taxi Leerdam is een slimme keuze. Fijne chauffeurs. Bestel jouw taxi online via sneleentaxi.nl.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9