Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Leudal taxi

Taxi Leudal

Leudal taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Leudal en omgeving. Bestel je taxi van en naar Leudal online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Leudal

Taxi Leudal - sneleentaxi.nl

Bent u op zoek naar een taxi in Leudal? Dan zit u hier goed! Taxi Leudal levert betrouwbaar, comfortabel en snel taxivervoer voor een goede prijs. Heeft uw eigen auto een lekke band, heeft u de bus gemist of heeft u een glaasje teveel gedronken? Bel nu naar onze centrale en wij sturen direct een chauffeur naar u toe. U kunt bij ons in de taxi met uw pinpas of creditcard betalen. Voor grotere groepen hebben wij speciale taxibusjes beschikbaar. Betrouwbare chauffeurs. Snel ter plaatse. Bel ons nu.

Leudal taxi

Taxi Leudal staat voor u klaar

De Limburgse gemeente Leudal omvat een grote groep dorpen, waarvan Heythuysen, Haellen en Roggel de grootste zijn. Heeft u een taxi nodig in een van deze dorpen, bijvoorbeeld om naar een andere kern van Leudal te gaan? Bel Taxi Leudal en voor u het weet, staat de taxi voor uw neus. Ook als u vervoer nodig heeft voor een langere afstand, bijvoorbeeld naar Roermond, Venlo of Maastricht, kunt u ons bellen. Onze chauffeurs hebben jarenlange ervaring in de regio en rijden altijd via de snelste route. Wilt u naar een treinstation of luchthaven gebracht worden? Wij brengen u direct en helpen u graag met uw eventuele bagage.

Taxicentrale Leudal

Ontdek de mogelijkheden van Taxi Leudal

Bel dus nu naar de bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in de regio Leudal voor al uw vervoerswensen. Zoekt u een taxibus of rolstoeltaxi? Ook dat is mogelijk. Taxi Leudal is er voor iedereen. Tevens bieden wij mogelijkheden voor zakelijk vervoer. Bel nu naar Taxi Leudal en informeer naar de mogelijkheden. Wij zien u graag terug in een van onze taxi's!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9