Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Maarssen taxi

Taxi Maarssen

Met onze Maarssen taxi reis je onbezorgd van of naar je bestemming. Wij vervoeren naar iedere bestemming in Nederland. Bereken vooraf je ritprijs en bestel onze goedkope taxi online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Maarssen

Taxi Maarssen - sneleentaxi.nl

Taxi Maarssen biedt het antwoord op al jouw vervoersvraagstukken in de regio Maarssen. De ervaren en vriendelijke chauffeurs van Taxi Maarssen brengen je op snelle en comfortabele wijze naar jouw bestemming. En of dat nu dichtbij of ver weg is, maakt helemaal niets uit. Wil je naar Utrecht, Nieuwegein of Schiphol? Wij zijn 24 uur per dag geopend en staan graag voor je klaar. U kan bij ons een taxi-auto of taxibus reserveren voor een later moment.

Maarssen taxi

Sneleentaxi ontneemt je jouw zorgen

Maarssen is schitterend gelegen aan de rivier de Vecht en is onderdeel van de gemeente Stichtse Vecht. Dit gebied trekt veel toeristen die naar de buitenplaatsen komen kijken die hier overal langs de rivier liggen. Laat je dan door Taxi Maarssen langs de Vecht rijden en bekijk met eigen ogen hoe de elite in het verleden woonde. Vlakbij Maarssen ligt Utrecht en wij bieden je graag de gelegenheid om op comfortabele wijze naar deze winkel- en uitgaansstad te gaan. Als je naar het Beatrixtheater wilt om een musical te bezoeken, zorgen wij ervoor dat je op tijd, droog en uitgerust, pal voor het theater wordt afgezet, klaar om een ontspannen avond te beleven. En natuurlijk staan we na afloop van de musical voor je klaar om je naar jouw volgende bestemming of terug naar huis te brengen. Ook voor een bezoek aan een van de evenementen in het Jaarbeurscomplex hoef je je geen zorgen te maken over hoe te rijden en waar te parkeren. Taxi Maarssen zet je precies op tijd voor de deur af.

Taxicentrale Maarssen

Altijd keurig op tijd met Taxicentrale Maarssen

Een avondje stappen in Utrecht eindigt dankzij Taxi Maarssen met een ontspannen rit naar huis. Als je bij Taxi Maarssen boekt, zorgt de chauffeur dat hij je op het gewenste moment ophaalt om je zonder problemen veilig thuis af te zetten. Je hoeft geen contant geld op zak te hebben, want bij sneleentaxi betaal je al wanneer je de boeking plaatst. Uiteraard is Taxi Maarssen ook het aangewezen adres voor het begin van jouw vakantie of zakenreis. Jouw taxi staat ruim op tijd voor jouw deur om je op de luchthaven of op het treinstation af te leveren. Reis je met een groep, dan heeft Taxi Maarssen de beschikking over taxibusjes.Boek online bij sneleentaxi.nl. Tot snel in een van onze taxi's!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9