Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Meerssen taxi

Taxi Meerssen

Een taxi naar Meerssen bestel je online bij sneleentaxi. In heel Nederland is het mogelijk een taxi vanaf of naar Meerssen te bestellen. Bereken vooraf onze ritprijs en boek direct een privé-taxi!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Meerssen

Taxi Meerssen - sneleentaxi.nl

Ben je op zoek naar een betrouwbare taxi in de regio Meerssen? Zoek niet verder, boek online. Taxi Meerssen komt op het gewenste moment naar elk adres in Meerssen en brengt je naar iedere gewenste bestemming. Laat je veilig en comfortabel naar bijvoorbeeld een treinstation, luchthaven Maastricht-Aachen, Eindhoven of Schiphol brengen. Voor vervoer van groepen kan je ook rekenen op Taxi Meerssen. Ons luxe wagenpark staat garant voor aangenaam vervoer en bestaat uit comfortabele taxi’s en taxibussen. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs.

Meerssen taxi

Kies Taxicentrale Meerssen voor ontspannen taxivervoer

Meerssen is een kleine gemeente in het Limburgse heuvelland en ligt op korte afstand van Maastricht. De gemeente heeft circa 19 duizend inwoners en bestaat naast Meerssen onder meer uit Bunde, Ulestraten, Geulle en Rothem. De rijke geschiedenis van Meerssen is nog zichtbaar in de aanwezigheid van bijzondere gebouwen en kerken, zoals de basiliek. Meerssen is een perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes in de omgeving. Ga met Taxi Meerssen op stap naar Maastricht of pak eens een terrasje in het gezellige Valkenburg. Je reist ontspannen en hoeft niet op zoek naar een parkeerplek tegen hoge kosten.

Taxicentrale Meerssen

Sneleentaxi voor jouw reserveringen

De vriendelijke en goed opgeleide chauffeurs van de taxidienst in Meerssen zijn goed bekend in de regio. Je wordt zonder onnodig omrijden naar de gewenste bestemming gebracht. Een rit aanvragen is mogelijk door nu online te boeken bij Taxi Meerssen. Vooraf reserveren is een must bij sneleentaxi, wij plannen jouw rit dan tijdig in. Zo ben je verzekerd van goed vervoer tegen lage tarieven. De taxicentrale in Meerssen is 24 uur per dag beschikbaar voor al jouw vragen. Wij zoeken graag een passende oplossing voor al jouw wensen. Onze vriendelijke en lokale chauffeurs staan graag voor je klaar. Bestel jouw taxi online via sneleentaxi.nl.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9