Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Mijdrecht taxi

Taxi Mijdrecht

Boek een Mijdrecht taxi online en reis voordelig van of naar iedere locatie in Nederland! Bereken vooraf de ritprijs, geen verrassing achteraf.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Mijdrecht

Taxi Mijdrecht - sneleentaxi.nl

Heb je behoefte aan een gezellig avondje uit met misschien wel een overnachting erbij? Breng dan eens een bezoek aan Restaurant Meesters. Hier kan je ontzettend lekker eten en overnachten in een heerlijk bed. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale Mijdrecht brengt je met veel genoegen naar dit restaurant toe. Taxi Mijdrecht kan je ook inschakelen als je naar het vliegveld moet of wanneer je een zakelijke afspraak hebt. Onze taxiservice voldoet aan alle kwaliteitseisen waardoor je altijd verzekerd bent van comfortabel taxivervoer op het door jou gewenste tijdstip.

Mijdrecht taxi

Ontdek de regio met Taxicentrale Mijdrecht

Mijdrecht maakt deel uit van de gemeente De Ronde Venen in de provincie Utrecht. Mijdrecht heeft ruim 16 duizend inwoners en stond vroeger vooral bekend om de vele landerijen die het tot haar beschikking had. Inmiddels heeft Mijdrecht een forse groei doorgemaakt en is het gefuseerd met een aantal andere plaatsen tot de nieuwe gemeente De Ronde Venen. Door een taxirit te reserveren bij Taxi Mijdrecht kan je op zoek gaan naar alle mooie plekjes en bezienswaardigheden in deze gemeente. Ook vervoer naar bijvoorbeeld Utrecht, Amsterdam of Hilversum behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Taxicentrale Mijdrecht

De voordelen van sneleentaxi

Taxi Mijdrecht is een kwalitatief hoogstaande taxiservice waar je 7 dagen per week en 24 uur per dag gebruik van kan maken. Ontzettend handig als je geen auto hebt of wanneer deze kapot is. Natuurlijk kan je onze taxidienst ook voor een avondje uit gebruiken. De luxe taxi's en betrouwbare chauffeurs zorgen elke dag weer voor een comfortabele en prettige taxirit. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Bestel nu jouw taxi via sneleentaxi.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9