Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Montfoort taxi

Taxi Montfoort

Bestel je taxi van of naar Montfoort online! Onze aangesloten vervoerders brengen je op het gewenste moment naar je bestemming. Overal in Nederland te bestellen!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Montfoort

Taxi Montfoort - sneleentaxi.nl

Heb je zin in een middagje of avondje uit? In Montfoort kan je terecht bij Kasteel Montfoort voor een gezellige high tea of een luxe diner. Je hoeft er niet zelf met jouw auto naartoe, maar je boekt hiervoor zeer eenvoudig een taxirit bij Taxi Montfoort. Onze chauffeurs zijn betrouwbaar en hebben bovendien luxe taxi's waarmee ze je vervoeren. Uiteraard tegen een scherpe prijs. Wij halen je op in jouw eigen regio. Taxi Montfoort is hét adres voor kwalitatief taxivervoer. Lage tarieven. Lokale chauffeurs. De taxicentrale in Montfoort is er voor je.

Montfoort taxi

Taxicentrale Montfoort brengt je snel naar jouw bestemming

Montfoort ligt in de provincie Utrecht en heeft ruim 13 duizend inwoners. Het dorp is ooit gebouwd langs de Hollandse IJssel om de bisschop te beschermen tegen de aanvallen van lastige graven. Inmiddels is Montfoort flink vergroeid en heeft het al eeuwenlang deze functie niet meer. Nu is het er een prachtige plek om te wonen en te werken. Tevens ligt Montfoort niet ver van Utrecht, Gouda en Nieuwegein. Heb je een taxi nodig van of naar een van deze steden, of wil je misschien wel naar de luchthaven? Taxi Montfoort is er voor iedereen en staat om welke reden dan ook voor je klaar. Of je nu gezellig gaat winkelen in Gouda of luxe wil dineren in een mooi restaurant in Utrecht; onze taxicentrale in Montfoort brengt je overal naartoe.

Taxicentrale Montfoort

Ontdek de opties van sneleentaxi

Door een beroep te doen op onze taxicentrale in Montfoort, ervaar je wat van onze voordelen zijn. Wij bieden je namelijk diverse soorten taxivervoer aan. Zo hebben wij taxibusjes en touringcars beschikbaar, speciaal voor als je met een grotere groep in een keer vervoerd wilt worden. Tevens hebben wij elektrische taxi's beschikbaar. Taxi Montfoort denkt graag met je mee. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar voor al jouw vervoersvraagstukken. Fijne chauffeurs. Lage tarieven. Boek nu online via sneleentaxi.nl.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9