Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Nuth taxi

Taxi Nuth

Nuth taxi nodig? Bestel eenvoudig een taxi van of naar Nuth (en omstreken) online! Bereken onze voordelige ritprijs en reserveer direct je taxi!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Nuth

Taxi Nuth - sneleentaxi.nl

Een taxi nodig in Nuth? Boek online. Taxi Nuth staat altijd voor je klaar: 7 dagen per week, 24 uur per dag. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxidienst in Nuth beschikt over een goed onderhouden en luxe wagenpark. Ophalen kan op elk adres in Nuth en omstreken, dus ook in Heerlen, Schinnen of Voerendaal. Onze goed opgeleide en betrouwbare chauffeurs brengen je naar iedere bestemming, bijvoorbeeld naar Schiphol Airport of een avondje stappen in Maastricht. Lage tarieven. Lokale chauffeurs. Taxi Nuth staat voor kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Nuth taxi

Taxicentrale Nuth, genieten in Zuid-Limburg

De gemeente Nuth in Zuid-Limburg is een fusiegemeente met circa 15.000 inwoners en bestaat uit vijf kernen: Nuth, Hulsberg, Schimmert, Wijnandsrade en Vaesrade. Nuth is een landelijke gemeente, met veel heuvels en groen waar wandelaars en rustzoekers volop van genieten. Op stap gaan kan eenvoudig door de centrale ligging van Nuth. Neem Taxi Nuth voor een bezoekje aan het altijd gezellige en nabijgelegen Valkenburg, met knusse restaurantjes en leuke winkeltjes. Ook Maastricht, Heerlen en Sittard liggen onder handbereik met de service van onze taxidienst in Nuth. Ontspan en geniet van een aangename rit, je hoeft niet op zoek naar een parkeerplekje met hoge parkeerkosten. Kies voor luxe en gemak, kies Taxi Nuth.

Taxicentrale Nuth

Sneleentaxi Nuth biedt kwaliteit

De ervaren chauffeurs van Taxi Nuth weten uitstekend de weg in Nuth en omgeving. Zij brengen je snel en veilig naar jouw bestemming. Als je boekt bij de taxicentrale in Nuth, komt er op het gewenste moment een taxi naar je toe. Wil je zeker zijn van onze service en al langer van tevoren jouw rit vast leggen? Maak dan gebruik van ons reserveringssysteem. De mogelijkheden zijn uitgebreid, zo hebben wij voor groepsvervoer bijvoorbeeld taxibusjes beschikbaar. Ideaal als je met een grotere groep op pad gaat. Taxi Nuth beschikt over comfortabele taxi’s en taxibusjes, zodat wij een passende oplossing hebben voor al jouw vervoerswensen. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Boek nu online via sneleentaxi.nl.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9