Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Reuver taxi

Taxi Reuver

Taxi in Reuver of omgeving nodig? Boek je taxi voor een scherp tarief online! Reserveer eenvoudig een taxi van of naar Reuver.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Reuver

Taxi Reuver - sneleentaxi.nl

Taxi Reuver brengt je snel en veilig overal naartoe. Wil je binnen de gemeente Beesel vervoerd worden? Een bezoek brengen aan de steden Venlo of Roermond? Of nog verder weg? Dat is voor taxicentrale Reuver geen probleem. Wij zijn van 's morgens vroeg tot 's avonds laat beschikbaar. Voor grotere groepen zijn er taxibusjes beschikbaar. Bovendien betaal je nooit teveel bij Taxi Reuver. Boek nu online. Lokale chauffeur komt op het gewenste moment. Wij kunnen je overal in de gemeente Beesel komen ophalen

Reuver taxi

Taxicentrale Reuver weet als geen ander de weg

Reuver is een toeristisch dorp in Noord-Limburg en maakt onderdeel uit van de gemeente Beesel. Ondanks dat het een dorp is, heeft Reuver een grote invloed op zowel het toerisme als het uitgaansleven in de streek. Vanaf het treinstation of de bushalte brengt Taxi Reuver u naar vakantiepark de Lommerbergen of naar restaurant De Witte Stein. Ben je bezoeker van het vakantiepark? Het centrum ligt op ongeveer 20 minuten loopafstand, maar met de taxi ben je er binnen een aantal minuten. Bezoek de servicebioscoop of eet een hapje bij het wokrestaurant, de Italiaan of de brasserie. Onze taxichauffeurs weten iedere gelegenheid te vinden. Ga je liever naar een andere stad? Taxidienst Reuver brengt je ook naar steden als Venlo of Roermond. Bezoek het Limburgs museum in Venlo, ontdek de vele winkels of neem eens een kijkje in de historische binnenstad van Roermond. Ook brengt Taxi Reuver je snel naar het beroemde Designer Outlet in Roermond. Attractiepark bezoeken? Ook naar Toverland Sevenum word je snel gebracht. Onze taxichauffeurs brengen je vanuit Reuver naar eender welke bestemming. Lage tarieven. Fijne chauffeurs.

Taxicentrale Reuver

Hoge kwaliteit vervoer bij sneleentaxi

Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Zeven dagen per week kan je een taxi bij ons bestellen. Je kan een rit voor een later tijdstip reserveren. Ben je met meerdere personen? Bestel dan een taxibusje. Ook zakelijk vervoer is mogelijk bij Taxi Reuver. Ons wagenpark is zeer uitgebreid en wij hebben altijd het geschikte vervoer voor je. Of je nu voor een kort ritje een taxi wenst of voor een lange rit: je bent verzekerd van vertrouwd en veilig taxivervoer. En je betaalt nooit te veel. Dus taxi of taxibus Reuver nodig? Boek online via sneleentaxi.nl. Wij staan graag voor je klaar.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9