Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Roerdalen taxi

Taxi Roerdalen

Bestel je taxi van of naar Roerdalen online! Onze aangesloten vervoerders brengen je op het gewenste moment naar je bestemming. Overal in Nederland te bestellen!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Roerdalen

Taxi Roerdalen - sneleentaxi.nl

Taxi Roerdalen brengt je graag naar jouw gewenste bestemming. Zeven dagen per week staan wij van 's morgens vroeg tot 's avonds laat voor je klaar. Of je nu vervoer nodig hebt voor een korte rit in de regio of je moet een lange reis overbruggen naar Schiphol; Taxi Roerdalen is er voor je. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Wil je met meerdere personen vervoerd worden, dan kunnen wij je ook van dienst zijn met onze taxibusjes. Boek nu online. Lokale chauffeur komt op het gewenste moment.

Roerdalen taxi

Ontdek de omgeving met Taxicentrale Roerdalen

Je vindt Roerdalen in de prachtige provincie Limburg. De plaats heeft momenteel ongeveer 21 duizend inwoners. De gemeente Roerdalen ontstond in 2007 door de samenvoeging van Ambt Montfort en Roerdalen. De naam van de gemeente doet denken aan de rivier de Roer en aan kasteel Daelenbroeck. Wil je genieten van deze prachtige omgeving door middel van een wandeling, Taxi Roerdalen brengt je graag bij jouw startpunt en haalt je ook weer op op de door jouw gewenste tijd. Nationaal Park De Meinweg is een prachtig nationaal park, waar je zeker kunt genieten van natuurschoon. Onderweg geniet je van de schitterende omgeving en van de comfortabele rit in een van onze luxe taxi’s. Wij maken alleen gebruik van moderne wagens en al onze chauffeurs zijn ervaren en betrouwbaar.

Taxicentrale Roerdalen

Kwaliteit bij sneleentaxi

Wij vinden tevreden klanten erg belangrijk en daarom staan kwaliteit, stiptheid en betrouwbaarheid bij ons hoog in het vaandel. Graag voldoen we aan al jouw wensen. We zijn, als dat nodig is, binnen korte termijn aanwezig om je op te halen en brengen je naar iedere gewenste bestemming. Wanneer je speciale wensen hebt, horen we dat graag van tevoren van je. Je kan een taxi ook al een langere tijd van te voren reserveren. Taxi Roerdalen staat graag voor je klaar. Bestel jouw taxi nu online via sneleentaxi.nl.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9