Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Schinveld taxi

Taxi Schinveld

Schinveld taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Schinveld en omgeving. Bestel je taxi van en naar Schinveld online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Schinveld

Taxi Schinveld - sneleentaxi.nl

Sneleentaxi.nl biedt je nu de kans om Schinveld en omgeving per taxi te ontdekken. Wil je naar de mooiste plekjes van Zuid-Limburg toe, maar weet je deze niet te vinden? Of heb je misschien een zakelijke afspraak in Heerlen? De chauffeurs van Taxi Schinveld staan graag voor je klaar. Boek bij onze centrale en er komt op het gewenste moment een taxi. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar. Als je met een grotere groep wilt reizen, hebben wij ook taxibusjes beschikbaar. Bij Taxi Schinveld voorzien wij graag in al jouw vervoerswensen. Boek nu online.

Schinveld taxi

Taxicentrale Schinveld kent de regio

Schinveld is onderdeel van de gemeente Onderbanken, waar verder ook nog de dorpen Merkelbeek, Bingelrade en Jabeek in liggen. Enkele bezienswaardigheden in Schinveld zijn onder meer de Sint-Eligiuskerk en het openluchtmuseum Nonke Buusjke. Dit museum ligt in de Schinveldse bossen en biedt een mooie inkijk in de historie van enkele klassieke ambachten. Tevens is het een bijzondere trouwlocatie. Als je zelf gaat trouwen, kunnen wij begrijpen dat je niet met de taxi gaat. Maar misschien ben je wel te gast op een bruiloft en zoek je vervoer van en naar Nonke Buusjke? Dan staat Taxi Schinveld graag voor je klaar. Boek bij onze centrale en voor je het weet ben je kreukvrij onderweg naar een mooi feest. Of misschien wil je wel naar jouw sportclub of naar een leuk restaurant in Heerlen? Ook dan is de bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale er voor je.

Taxicentrale Schinveld

Boek bij sneleentaxi

Boek dus via sneleentaxi bij Taxi Schinveld om een taxi te bestellen. Wij komen je overal in de gemeente Onderbanken halen, maar ook in bijvoorbeeld Kerkrade, Landgraaf of Brunssum. Bestel jouw taxi online, geef jouw wensen door en er komt op het gewenste moment een taxi. Over drie dagen 's ochtends vroeg vervoer nodig naar Airport Weeze? Taxi Schinveld staat graag voor je klaar. Lage tarieven. Lokale chauffeurs. Boek nu online.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9