Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Sevenum taxi

Taxi Sevenum

Taxi naar Sevenum nodig? In heel Nederland kun je bij ons een taxi naar je bestemming bestellen. Voor een scherp tarief vervoeren wij je van of naar Sevenum.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Sevenum

Taxi Sevenum - sneleentaxi.nl

Taxi Sevenum staat graag voor je klaar als je vervoer in, van of naar Sevenum zoekt. De bij sneleentaxi.nl aangesloten centrale in Noord-Limburg heeft jarenlange ervaring in de regio en rijdt altijd via de snelste route naar jouw bestemming. Heeft jouw eigen auto een lekke band, rijdt het openbaar vervoer niet meer of wil je gewoon een dagje onbezorgd op pad? Boek bij Taxi Sevenum! Wij brengen je op comfortabele en directe wijze naar waar je wilt. Wil je met de taxi naar Venlo, Weert of Eindhoven Airport? Onze vriendelijke chauffeurs kunnen je overal naartoe brengen. Lage tarieven. Lokale chauffeurs. Boek nu online.

Sevenum taxi

Taxicentrale Sevenum brengt je overal naartoe

Sevenum is een van de grootste plaatsen in de Limburgse gemeente Horst aan de Maas. Tot 2010 was Sevenum een zelfstandige gemeente, maar bij de gemeentelijke herindeling is de plaats bij Horst aan de Maas gevoegd. Taxi Sevenum kan je overal in Horst aan de Maas komen ophalen, dus ook in Horst, Grubbenvorst of America. Waar je vervolgens heen wilt, is geheel aan jou. Heb je vervoer nodig naar een winkel, restaurant of treinstation? Boek bij de centrale en een chauffeur komt je op het gewenste moment halen. Liever een taxi bestellen voor een later moment? Geef jouw gewenste ophaaltijdstip door en wij zetten jouw rit in ons reserveringssysteem. Uiteraard kan je ook bij Taxi Sevenum boeken voor vervoer van of naar het populaire attractiepark Toverland. Voorkom hoge parkeerkosten! Na jouw bezoek halen wij je natuurlijk ook weer op.

Taxicentrale Sevenum

Ontdek de mogelijkheden van sneleentaxi

Boek dus bij Taxi Sevenum en geef jouw wensen door. Reis je met een grotere groep, dan hebben wij een taxibusje voor je beschikbaar. Gezellig, gemakkelijk en voordelig! Ook rolstoelbusjes behoren tot ons uitgebreide wagenpark. Wilt u met rolstoel en al vervoerd worden, bijvoorbeeld naar het ziekenhuis? Taxi Sevenum helpt je graag. Onze chauffeurs zijn allemaal gecertificeerd en zullen je helpen met jouw bagage. Wij bieden graag voor elke vervoersvraag een oplossing. Taxi of taxibus Sevenum nodig? Boek nu online. Lokale chauffeur komt op het gewenste moment.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9