Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Simpelveld taxi

Taxi Simpelveld

Simpelveld taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Simpelveld en omgeving. Bestel je taxi van en naar Simpelveld online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Simpelveld

Taxi Simpelveld - sneleentaxi.nl

Als u op zoek bent naar betrouwbaar taxivervoer in Simpelveld of omgeving, zit u hier goed. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale Taxi Simpelveld is namelijk punctueel, snel ter plaatse en altijd bereikbaar. Onze chauffeurs rijden in luxe auto's die u alle comfort en veiligheid bieden die u wenst. Wij rijden in Simpelveld en wijde omgeving, dus bijvoorbeeld ook in Heerlen, Kerkrade en Landgraaf. Heeft u een taxi nodig? Twijfel dan niet en bel ons nu. Wij sturen meteen een taxi of taxibus uw kant op.

Simpelveld taxi

Met Taxi Simpelveld overal naartoe

Simpelveld ligt in het zuiden van Limburg, tegen Heerlen aan. Behalve de hoofdplaats Simpelveld, ligt ook het dorp Bocholtz in de gemeente. Beide kernen hebben zo'n vijfduizend inwoners. Taxi Simpelveld of Taxi Bocholtz nodig? Onze chauffeurs staan graag voor u klaar. Bel nu naar onze centrale op 045 2080810 en er komt direct een taxi. Onze taxicentrale draagt het TX-Keurmerk en al onze chauffeurs hebben jarenlange ervaring met taxivervoer in de regio. Zij brengen u altijd zonder omwegen naar uw bestemming. Heeft u bijvoorbeeld een afspraak in Heerlen of moet u een vliegtuig halen op Airport Weeze? Taxi Simpelveld helpt u graag uit de brand. Bel ons nu. Lokale chauffeur komt direct.

Taxicentrale Simpelveld

Reserveer uw taxi bij Taxi Simpelveld

Bij Taxi Simpelveld denken we graag met u mee. Heeft u bijvoorbeeld een taxibusje nodig, omdat u met een grotere groep reist? Geef het door aan de telefoon en wij sturen een taxibus uw kant op. Uiteraard kunt u bij ons ook langer van tevoren een taxi reserveren. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als u 's ochtends vroeg naar vliegveld of treinstation moet. Onze vriendelijke chauffeurs zijn netjes gekleed en zullen u met alle egards behandelen. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Bel ons nu.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9