Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Stein taxi

Taxi Stein

Stein taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Stein en omgeving. Bestel je taxi van en naar Stein online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Stein

Taxi Stein - sneleentaxi.nl

Zoekt u een taxi in Stein of omgeving? Bel nu naar onze centrale en wij sturen zo snel als mogelijk een taxi. Onze lokale taxicentrale in de regio Stein staat graag voor u klaar om u te helpen met al uw vervoerswensen. Heeft uw eigen auto pech, wilt u uitgerust op een zakelijke afspraak komen of wilt u 's nachts naar het vliegveld gebracht worden? Taxi Stein is er voor iedereen. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Bel ons nu.

Stein taxi

Waar wilt u naartoe met Taxi Stein?

De Limburgse gemeente Stein ligt vlak ten westen van Geleen. Behalve hoofdplaats en naamgever Stein, herbergt de gemeente ook nog onder meer de dorpen Elsloo, Urmond en Berg aan de Maas. Onze vriendelijke chauffeurs kunnen u in alle dorpen in Stein komen ophalen. Vervolgens kunt u naar eender welke bestemming gebracht worden, of dit nou een kort ritje naar het centrum van Stein of een langere rit naar bijvoorbeeld Maastricht, Heerlen of Eindhoven betreft. Taxi Elsloo of Taxi Urmond nodig? Wij  kennen perfect de weg in de regio en rijden altijd zonder omwegen naar uw bestemming.

Taxicentrale Stein

Taxibusjes bij Taxi Stein

Bij Taxi Stein beschikken we ook over taxibusjes. Deze zijn perfect geschikt voor grotere groepen. Gaan jullie bijvoorbeeld met een groep stappen in Heerlen, of met de hele familie en bagage naar een treinstation of vliegveld? Bel ons nu en vraag naar onze taxibusjes. U kunt bij ons in de taxi met uw pinpas betalen. Taxi of taxibus Stein nodig? Bel ons nu. Lokale chauffeur komt direct. We zien u graag terug in een van onze taxi's!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9