Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Vaals taxi

Taxi Vaals

Vaals taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Vaals en omgeving. Bestel je taxi van en naar Vaals online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Vaals

Taxi Vaals - sneleentaxi.nl

Heeft u een taxi nodig in Vaals of omgeving? De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in Vaals Taxi Reinders staat graag voor u klaar. De taxi's van onze taxiservice in Vaals leveren hoogstaand taxivervoer voor een gunstige prijs. U kunt onze taxidienst in Vaals bellen voor al uw vervoersvragen. Heeft u vervoer nodig van of naar een luchthaven, gaat u met een groep op stap in Maastricht of wilt u naar een zakelijke afspraak in Heerlen gebracht worden? Onze centralisten staan dag en nacht te uwer beschikking. De chauffeurs van Taxi Vaals hebben jarenlange ervaring in de regio en kennen de mooiste plekjes van de omgeving. U wordt altijd met evenveel plezier naar eender welke locatie gebracht.

Vaals taxi

Met Taxi Vaals naar de Vaalserberg

Vaals is een gemeente in het zuidelijkste puntje van Limburg, die behalve hoofdplaats Vaals ook de dorpen Holset, Lemiers en Vijlen herbergt. U kunt overal in de gemeente worden opgehaald. Taxi Vijlen of Taxi Lemiers nodig? Dit is uiteraard mogelijk! Een van de voornaamste trekpleisters in de gemeente is de Vaalserberg, met 322,7 meter het hoogste punt van Nederland. Vlakbij de top ligt het Drielandenpunt, hier grenzen Nederland, België en Duitsland aan elkaar. Wilt u ter voet of met de fiets de Vaalserberg beklimmen en/of het Drielandenpunt bezoeken? Taxi Vaals brengt u er graag naartoe. Wilt u na een dagje in de mooie natuur van Vaals een bezoek brengen aan een leuk restaurant of café? Desgevraagd krijgt u aan de telefoon of in de taxi advies over de leukste plekjes van Vaals. Ook vervoer naar Maastricht, Aken of Luik behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Onze chauffeurs weten perfect de weg en brengen u direct naar de bestemming van uw keuze. Na afloop van uw bezoek kunt u ook weer worden opgehaald.

Taxicentrale Vaals

Ontdek de opties van Taxi Vaals

De mogelijkheden van Taxi Reinders zijn legio. Zo kunt u 24 uur per dag bellen naar 06 23947330 voor al uw taxibestellingen. U kunt bij ons een gewone taxi bestellen, maar ook groepsvervoer is mogelijk. Er zijn meerdere taxibusjes beschikbaar bij onze Taxi Vaals. Ideaal voor familie-uitjes, bruiloften of discovervoer met een grote groep! Tevens zijn er rolstoelbussen beschikbaar. Wilt u naar een treinstation of luchthaven gebracht worden? Taxi Reinders is ook hierin gespecialiseerd. Dankzij de grote kennis onder onze chauffeurs van routes en tijden hoeft u nooit een trein of vliegtuig te missen. U kunt zowel direct een taxi aanvragen als een rit reserveren voor een later moment. Bel dus nu naar Taxi Vaals voor al uw taxibestellingen!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9