Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Valkenburg taxi

Taxi Valkenburg

Valkenburg taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Valkenburg en omgeving. Bestel je taxi van en naar Valkenburg online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Valkenburg

Taxi Valkenburg - sneleentaxi.nl

Taxi Valkenburg levert snel en betrouwbaar taxivervoer in Valkenburg en omgeving. Bel ons nu. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale Valkenburg biedt service en kwaliteit in vervoer. Ophalen is mogelijk op elk adres in de gemeente Valkenburg aan de Geul. Ook in Walem of Schin op Geul staan wij graag voor u klaar. Lokale chauffeurs brengen u meteen naar uw bestemming. Naar een attractiepark, treinstation of luchthaven? Bel Taxi Valkenburg. Het luxe wagenpark bestaat uit diverse goed uitgeruste auto’s en taxibusjes. Ook zakelijk vervoer is mogelijk met Taxi Valkenburg. Terwijl u stukken doorneemt of belangrijke telefoontjes pleegt zorgt de betrouwbare chauffeur voor een aangename rit. Betalen met uw creditcard is mogelijk in de taxi.

Valkenburg taxi

Ontdek de omgeving met Taxi Valkenburg

Valkenburg is een gezellige plaats in het mooie Limburgse Heuvelland. De gemeente Valkenburg aan de Geul bestaat naast Valkenburg ook uit onder meer Berg, Broekhem, Houthem en Schin op Geul. Maastricht ligt onder handbereik. Jaarlijks bezoeken veel toeristen de knusse straatjes, vele terrasjes en bijzondere attracties. Bezoek één van de vele grotten, de Kerstmarkt, ontspan in Thermae 2000 of waag eens een gokje in het Holland Casino. Taxi Valkenburg brengt u meteen naar uw bestemming. Ontspan en geniet van een hapje en een drankje. Zoeken naar een parkeerplek is niet nodig met het gemak van onze taxiservice in Valkenburg.

Taxicentrale Valkenburg

Bij Taxi Valkenburg is veel mogelijk

Wilt u op stap, gaat u op reis of heeft u een zakelijke afspraak? Na één telefoontje komt meteen een taxi naar u toe. Uw vakantie begint bij de voordeur zodra u plaatsneemt in onze luxe taxi. Reist u met een groep? Bel met Taxi Valkenburg voor comfortabel groepsvervoer. De centrale is 24 uur per dag bereikbaar voor al uw vragen. Vooraf reserveren geeft u de zekerheid van een taxi op het gewenste moment. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Snel ter plaatse. Bel ons nu.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9