Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Vianen taxi

Taxi Vianen

Bestel een Vianen taxi bij sneleentaxi om onbezorgd van en naar iedere locatie in Nederland te reizen. Voor een scherp tarief brengen wij je naar je bestemming. Boek je taxi voordelig online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Vianen

Taxi Vianen - sneleentaxi.nl

Bent u op zoek naar vervoer in de regio Vianen? De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale Vianen kan u overal in Vianen en omgeving komen ophalen en brengt u tegen een scherpe prijs naar elke locatie in Nederland. Heeft u een zakelijke afspraak, wilt u naar Sport Cultureel Centrum De Stadshof of wilt u naar een luchthaven of treinstation gebracht worden? Taxi Vianen staat graag voor u klaar. Bel nu naar onze centrale, geef uw wensen door en wij sturen zo snel als mogelijk een taxi naar u toe.

Vianen taxi

Taxi Vianen is er voor iedereen

Vianen is een stad en gemeente in de provincie Utrecht. Er wonen bijna twintigduizend mensen en er is altijd wel iets te beleven in deze dynamische gemeente. Zo kunt u hier ontspannen wandelen langs de rivier de Lek. De taxi's van Taxi Vianen zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar. Zowel voor een directe taxirit als een taxirit op een later tijdstip kunt u uitstekend terecht bij onze taxicentrale in Vianen. Of uw eigen auto nou kapot is, het ov niet meer rijdt of u met een grote groep op stap gaat: u kunt ten allen tijde een beroep doen op onze taxiservice.

Taxicentrale Vianen

Bestel uw taxi bij Taxi Vianen

Bij Taxi Vianen bent u altijd verzekerd van kwalitatief taxivervoer. Onze taxi's zijn niet alleen snel ter plaatse, onze chauffeurs zijn betrouwbaar en bovendien beschikken wij over een luxe wagenpark. Wij hebben ook taxibusjes beschikbaar, handig als u met een grote groep mensen op pad wilt gaan. Taxi of taxibus Vianen nodig? Bel ons nu. Of het nu gaat om een korte of lange rit, wij brengen u altijd met evenveel plezier en zonder omwegen naar uw bestemming. Snel ter plaatse. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Taxi Vianen.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9