Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Vleuten taxi

Taxi Vleuten

Vleuten taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Vleuten en omgeving. Bestel je taxi van en naar Vleuten online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Vleuten

Taxi Vleuten - sneleentaxi.nl

Als u op zoek bent naar comfortabel, betrouwbaar en snel taxivervoer van of naar Vleuten, dan zit u hier goed. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in de regio Vleuten levert dit namelijk 24 uur per dag. Bel nu naar onze centrale, geef uw locatie door en wij sturen direct een taxi naar u toe. Het maakt vervolgens niet uit of u naar het centrum van Utrecht, naar het treinstation of naar Schiphol moet: wij brengen u altijd met evenveel plezier. Taxi Vleuten staat graag voor u klaar. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Bel ons nu.

Vleuten taxi

Taxi Vleuten is er voor iedereen

Vleuten is onderdeel van de wijk Vleuten-De Meern en ligt in de gemeente Utrecht. Er wonen zo'n zevenduizend mensen in Vleuten. Voor al deze mensen staan wij natuurlijk graag klaar, maar ook mensen die op bezoek zijn in Vleuten kunnen rekenen op onze service. Wilt u naar een adres in Vleuten gebracht worden of juist opgehaald worden in Vleuten? Bel naar onze centrale en wij sturen direct een taxi. Onze betrouwbare chauffeurs zijn stuk voor stuk gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring met taxivervoer in Utrecht. U hoeft zich geen zorgen te maken over welke route u moet rijden of waar u moet parkeren, maar kunt onbezorgd genieten van het gemak en comfort van een rit in een van onze taxi's. U kunt bij ons in de taxi met uw pinpas betalen, dus hoeft zich ook geen zorgen te maken of u wel genoeg contant geld mee heeft.

Taxicentrale Vleuten

De mogelijkheden van Taxi Vleuten

Bij Taxi Vleuten zijn we van alle markten thuis. Zo hebben wij taxibusjes beschikbaar voor grotere groepen en zijn wij gespecialiseerd in luchthavenvervoer. Wilt u 's morgens vroeg naar Schiphol of een andere luchthaven vervoerd worden? Bel tijdig naar onze centrale en er staat een taxi of taxibus op het gewenste moment voor u klaar. U hoeft zich geen zorgen te maken of u uw vliegtuig wel haalt, maar kunt rekenen op de kwaliteitsservice van Taxi Vleuten. Wij denken graag met u mee en hebben er plezier in om op al uw vervoersvragen een oplossing te bieden. Dus taxi of taxibus Vleuten nodig? Bel ons nu. Lokale chauffeur komt direct.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9